Vintertapas

People.png

Minimum antall

7

Passer som lunsj eller enklere buffet på kvelden. Fra 7 pers. Meny frem til 01.03. Kan legges opp porsjonsvis om ønskelig.

Pris

349

,-

Meny kan leveres på engangsemballasje om ønskelig, standard er som buffet på flotte fat.


  • Deilig italiensk caprese med mozzarella,  basilikum, solmodne plommetomat. Toppet med mix av sesongens små  tomater, kvernet pepper, sprø frøblanding og crema di balsamico

  • Gambas al ajillo, scampiwok med eggnudler stekt med hvitløk, chili og ferske urter. Toppet med bakt paprika og vårløk

  • Kjøkkenets aioli

  • Serrano i tynne skiver. Servert med fiken, hvitvinsdampede tranebær og urter.

  • Hummus med smak av spisskummen, hvitløk og sitrus. Toppet med olivenolje, friske urter og spirer

  • Ostefat med deilig brie og taleggio en italiensk halvmyk rødkittost av kumelk. Ost kommer med aprikoskrem og honningstekte nøtter, korn og bær. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød

  • Breadsticks med olivenolje, frø og maldonsalt 


Varmt:

  • Byggrynsrisotto med urter, fetaost og norske beter

  • Satay marinert utbenet kyllinglår med smak av lime, ingefær og urter(peanøtt). Toppet med grønnkål og kokos-peanøttsaus


Menyinfo og drikkeforslag

Passer som lunsj eller enkel buffet til selskap på kvelden. Alt levert på flotte fat og i skåler. Varmmat i termokasse i ildfaste former over 20 pers. Under 20 pers varmes mat enkelt opp selv. Alle retter er merket med allergen.


Drikkeforslag: Rødvin - Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2018. Hvitvin - Mosbacher Riesling Trocken 2018. Øl - IPA eller Saison.


Ekstra retter

rrIMG_2932.jpg

Spanske lammekjøttboller

Albóndigas - spanske lammekjøttboller med løk og paprika toppet med langtidskokt

Pris

49

rrIMG_2932.jpg

Gulbet med ingefær

Gulbet med ingefær og kvernet pepper. Toppet med chevre ost. Ristede hasselnøtter og kjørvel. Beter fra Hasle Gård!

Pris

39

rrIMG_2932.jpg

Saftig foccacia

Nybakt focaccia med frø, urter og chili, kjøkkenets trøffelsmør og kryddersmør.

Pris

25

rrIMG_2932.jpg

Ostetallerken

Ostetallerken med sprøtt brød, aprkoskrem, nøtter og masse deilig ost.

Pris

120

rrIMG_2932.jpg

Søtpaprika med fetaost

Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme.

Pris

39

rrIMG_2932.jpg

Kikerte og nøttestek

Om du har en eller flere gjester som er vegetar, kan det lages en varmrett for dem. Dette gjøres uten ekstra kostnad på din meny.

Pris

49

rrIMG_2932.jpg

Aspargeskrukke

Aspargeskrukkke - Jord, lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost)

Pris

49

rrIMG_2932.jpg

Utbenet kyllinglår

Satay marinert utbenet kyllinglår. Toppet med grønnkål og kokos-peanøttsaus (peanøtt kan droppes)

Pris

55

rrIMG_2932.jpg

Sjokoboller 12 stk stor pk

Mattis sine sjokoladeboller fylt med bringeærmarengs og lakrisbunn. Toppet med salt lakris og pistasj.

Pris

219

Flere menyer

rrIMG_2932.jpg

3-retter vinter

3-retters vintermeny, fra fem pers. Enkel oppvarming av hovedrett om under 15 pers.

Pris

550

rrIMG_2932.jpg

Buffet original

Den mest populære menyen og Mattis sin anbefaling. Stor, kreativ og variert meny alt levert på fat og i skåler. Tilbys ikke i desember, se stor tapasmeny eller julemeny.

Pris

425

rrIMG_2932.jpg

Stor tapasmeny

Minimum 10 pers. Kjøkkenets vri av klassisk tapas med de beste råvarer. Stor og variert meny alt levert på fat og i skåler. Varmmat i termokasse.

Pris

395

rrIMG_2932.jpg

Vintertapas

Passer som lunsj eller enklere buffet på kvelden. Fra 7 pers. Meny frem til 01.03. Kan legges opp porsjonsvis om ønskelig.

Pris

349

Lurer du på noe?

Skriv din melding under eller gå til bestilling

Takk, vi svarer deg snart.