Stor tapasmeny

Minimum antall
10
Minimum 10 pers. Kjøkkenets vri av klassisk tapas med de beste råvarer. Stor og variert meny alt levert på fat og i skåler. Varmmat i termokasse.
Pris
395
,-
Marinerte krepsehaler med mangosalat med chili og mynte servert i agurkskål
Deilig italiensk caprese med mozzarella, basilikum, solmodne plommetomat. Toppet med mix av sesongens små tomater, kvernet pepper, sprø frøblanding og crema di balsamico
Salami ventricina piccante i tynne skiver servert med chevre, polkabete, syltet rødløk og ristede hasselnøtter
Kjøkkenets aioli
Serrano i tynne skiver. Servert med fiken, hvitvinsdampede tranebær og urter.
Hummus med smak av spisskummen, hvitløk og sitrus. Toppet med olivenolje, friske urter og spirer
Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost
Ostefat med deilig brie og taleggio en italiensk halvmyk rødkittost av kumelk. Ost kommer med aprikoskrem og honningstekte nøtter, korn og bær. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød.
Nybakt focaccia med frø, urter og chili
Kjøkkenets trøffelsmør og kjøkkenets spicy kryddersmør
Varmt:
Gambas al ajillo, scampiwok med eggnudler stekt med hvitløk, chili og ferske urter. Toppet med bakt paprika og vårløk
Satay marinert utbenet kyllinglår med smak av lime, ingefær og urter(peanøtt). Toppet med grønnkål og kokos-peanøttsaus
Albóndigas - spanske lammekjøttboller med løk og paprika toppet med langtidskokt tomatsaus
Gnocchi (poteter på klassisk italiensk måte) med olivenolje, parmesan, timian og salvie
Menyinfo og drikkeforslag