Stor tapasmeny

Minimum antall

10

Kjøkkenets vri av klassisk tapas med de beste råvarer. Stor og variert meny alt levert på fat og i skåler. Varmmat i termokasse.

Pris

395

,-

  • Marinerte krepsehaler med mangosalat med chili og mynte servert i agurkskål

  • Deilig italiensk caprese med mozzarella, basilikum, solmodne plommetomat. Toppet med mix av sesongens små tomater, kvernet pepper, sprø frøblanding og crema di balsamico

  • Salami ventricina piccante i tynne skiver servert med chevre, polkabete, syltet rødløk og ristede hasselnøtter

  • Kjøkkenets aioli

  • Serrano i tynne skiver. Servert med fiken, hvitvinsdampede tranebær og urter.

  • Hummus med smak av spisskummen, hvitløk og sitrus. Toppet med olivenolje, friske urter og spirer

  • Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost

  • Ostefat med deilig brie og taleggio en italiensk halvmyk rødkittost av kumelk. Ost kommer med aprikoskrem og honningstekte nøtter, korn og bær. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød.

  • Nybakt focaccia med frø, urter og chili

  • Kjøkkenets trøffelsmør og kjøkkenets spicy kryddersmør

 

Varmt:

  • Gambas al ajillo, scampiwok med eggnudler stekt med hvitløk, chili og ferske urter. Toppet med bakt paprika og vårløk

  • Satay marinert utbenet kyllinglår med smak av lime, ingefær og urter(peanøtt). Toppet med grønnkål og kokos-peanøttsaus

  • Albóndigas - spanske lammekjøttboller med løk og paprika toppet med langtidskokt tomatsaus

  • Gnocchi (poteter på klassisk italiensk måte) med olivenolje, parmesan, timian og salvie

Kjøkkenets vri av klassisk tapas med de beste råvarer. Stor og variert meny alt levert på fat og i skåler. Kaldmat blir satt utover ditt buffetbord i riktig rekkefølge av sjåfør med tilhørende menyskilt for hver rett med allergenoversikt. Varmmat kommer helt varm og klar i fine porselensformer i en varmekasse.


Drikkeforslag: Rødvin - Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2018. Hvitvin - Mosbacher Riesling Trocken 2018. Øl - IPA eller Saison.


Ekstra retter

Aspargeskrukke

Aspargeskrukkke - mini asparges som titter opp fra jorda. Jord, lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost) (hvete, bygg, rug, soya, melk, sesamfrø)

Pris

45

Saftig foccacia

Kjøkkenets aioli, nybakt focaccia med frø, urter og chili, kjøkkenets trøffelsmør og kryddersmør.

Pris

25

Gulbet med ingefær

Gulbet med ingefær og kvernet pepper. Toppet med chevre ost. Ristede hasselnøtter og kjørvel. Beter fra Hasle Gård!

Pris

39

Kikerte og nøttestek

Om du har en eller flere gjester som er vegetar, kan det lages en varmrett for dem. Dette gjøres uten ekstra kostnad på din meny.

Pris

35

Søtpaprika med fetaost

Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme.

Pris

35

Mattis sine sjokoboller

Mattis sine sjokoladeboller fylt med marsipan og marengs. Dryss av pistasj og salt lakris på toppen.

Pris

280

Flere menyer

Tapastallerken

Tapastallerken porsjonsvis lagt opp, med kalde og varme retter

Pris

239

Buffet original

Den mest populære menyen og Mattis sin anbefaling. Stor, kreativ og variert meny alt levert på fat og i skåler. Varmmat i termokasse.

Pris

415

Stor tapasmeny

Kjøkkenets vri av klassisk tapas med de beste råvarer. Stor og variert meny alt levert på fat og i skåler. Varmmat i termokasse.

Pris

395

Høsttapas

Passer som lunsj eller enklere buffet på kvelden. Alt levert på flotte fat og i skåler om ønskelig porsjonsvis på tallerken. Høsttapas til 20.11

Pris

279

Hold deg oppdatert!

Jegerveien 4, 0777 Oslo

(+47) 976 31 925

  • Facebook
  • Insta

©2020 Mattis Mat AS by Dahlgren Design