top of page

Stor juletapas ribbe

People.png

Minimum antall

10

Vår populære juletapas med mange kalde favorittretter samt ribbe med masse tilbehør. Inspirert av julen og de klassiske smakene, men med inspirasjon fra flere verdenshjørner.

Pris kr

595

,- per pers

595

  • Kjøkkenets røkte laks servert med reddik og granateple. Toppet med karse og spirer

  • Gambas al ajillo, scampi servert med eggnudler, bakt paprika og vårløk. Toppet med sesamfrø, lime, chili og koriander

  • Deilige juleinspirert salat med chevrè ost, salat, rødkål, fiken, hvitvinsdampede tranebær og urter. Toppet med reddik og sprø frøblanding og crema di balsamico.

  • Spansk kvalitetsskinke, iberico og fenikkelsalami. Servert med fiken, og kapers

  • Kvalitetsjulesylte fra Oslos lille pølsemakeri Metervare

  • Potetsalat av mandelpotet med sennep og soltørkede tomater med dryss av vårløk og hasselnøtter. Toppet med polkabete

  • Ostefat med chevrè, brie og taleggio som er en italiensk halvmyk rødkittost av kumelk. Ost kommer med aprikoskrem og honningstekte nøtter, tørkede og friske bær

  • Skiver av husets sprø og lettsaltet fruktbrød til ost

  • Hummus med smak av spisskummen. Toppet med olivenolje, friske urter, chili og oliven

  • Kjøkkenets aioli

  • Nybakt focaccia toppet med oregano, rosmarin, chili og bakt hvitløk

  • Fluffy Røros smør med smak av trøffel og urter


Varmt

  • Deilig norsk langtidstekt ribbe

  • Julepølse og medisterkaker fra Oslos lille pølsemakeri Metervare

  • Kjøkkenets deilige surkål med karve og et hint av stjerneanis

  • Mandelpoteter med nøttesmør

  • Julesaus med svisker og eple


På forespørsel kan ribbe med tilbehør byttes ut med pinnekjøtt med tilbehør minimum 20 pers. (+75,- per pers).


Menyinfo og drikkeforslag

Kaldmat blir av sjåføren satt utover ditt buffetbord i anbefalt rekkefølge som det bør spises. Det plassers ut tilhørende menyskilt for hver rett med allergenoversikt. Varmmat leveres helt varm i en varmekasse, og er klar til servering i fine porselensformer. For perfekt resultat sett ribben noen minutter under grillfunksjon i din ovn rett før servering. Populær meny i de fleste anledninger i julen. Si i fra ved allergen eller spesialkost.


Drikkeforslag:

Rødvin - Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2021. Hvitvin - Mosbacher Riesling Trocken 2018. Øl - IPA eller Saison.

Ekstra retter

rrIMG_2932.jpg

Kreps og mango

Marinerte krepsehaler med mangosalat med chili og mynte servert i agurkskål

Pris

55

rrIMG_2932.jpg

Søtpaprika med fetaost

Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme.

Pris

45

rrIMG_2932.jpg

Aspargeskrukke

Aspargeskrukkke. Mini asparges som titter opp fra jorda. Jord, (sprø rugbrød) lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost).

Pris

49

rrIMG_2932.jpg

Kikerte og nøttestek

Om du har en eller flere gjester som er vegan/vegetar, kan det lages en varmrett for dem. Dette gjøres uten ekstra kostnad på din meny. Evt. kan denne bestilles som ekstrarett også.

Pris

55

rrIMG_2932.jpg

Gulbet med ingefær

Gulbet med ingefær og kvernet pepper. Toppet med chevre ost. Ristede hasselnøtter og kjørvel. Beter fra Hasle Gård!

Pris

45

Flere menyer

Lurer du på noe?

Skriv din melding under eller gå til bestilling

Takk, vi svarer deg snart.