Stor julebuffet

Minimum antall

10

Den mest populære menyen i julen. Inspirert av julen og de klassiske smakene, men med inspirasjon fra flere verdenshjørner.

Pris

415

,-

Kjøkkenets egne kaldrøkte ørret servert med reddik og granateple, toppet med spirer. Blir servert med julens sennepsdressing. Retten kommer i mini porsjonsform.
Gulbetetartar servert med røkt chilimayo, kvernet pepper og kjørvel. Gulbeter fra Hasle Gård! Retten kommer i mini porsjonsform.
Kvalitetsjulesylte med klementin, svisker, spirer og sennep

Potetsalat av mandelpotet med sennep og soltørkede tomater med dryss av vårløk og hasselnøtter
Spekefat med utvalg av kjøkkenets spekemat pyntet med oliven, tomater og timian.
Kjøkkenets aioli
Deilige juleinspirert salat med chevre ost, salat, rødkål, fiken, hvitvinsdampede tranebær og urter. Toppet med reddik og sprø frøblanding og crema di balsamico.
Ostefat med deilig brie og taleggio en italiensk halvmyk rødkittost av kumelk. Ost kommer med aprikoskrem og honningstekte nøtter, korn og bær. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød.

Hummus med smak av spisskummen og sitrus. Toppet med olivenolje, friske urter og beter.

Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
Kjøkkenets trøffelsmør og kjøkkenets spicy kryddersmør

Varmt
Gambas al ajillo, scampi stekt med hvitløk, chili, ingefær og koriander. Toppet med bakt paprika og vårløk
Bresert svinenakke, som er langtidstrukket i juleøl, eple, stjerneanis, kanel, laurbærblad og nellik.

Gresskar-gulrotpuré

Julesaus med svisker og eple
Utbenet kyllinglår med smak av appelsin, julekrydder og urter. Toppet med grønnkål


Om ønskelig kan varmmat byttes ut med tradisjonell ribbe med liste opp (445,-), eller pinnekjøtt med tilbehør (480,-). Se tradisjonelle julemiddager nedenfor for meny.

Kaldmat blir satt utover ditt buffetbord i riktig rekkefølge av sjåfør med tilhørende menyskilt for hver rett med allergenoversikt. Varmmat kommer helt varm og klar i fine porselensformer i en varmekasse. Standard varmmat kan byttes med ribbe eller pinnekjøtt, se over.

Drikkeforslag: Rødvin - Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2018. Hvitvin - Mosbacher Riesling Trocken 2018. Øl - IPA eller Saison.

Ekstra retter

Spanske lammekjøttboller

Albóndigas - spanske lammekjøttboller med løk og paprika toppet med langtidskokt

Pris

45

Kikerte og nøttestek

Om du har en eller flere gjester som er vegetar, kan det lages en varmrett for dem. Dette gjøres uten ekstra kostnad på din meny.

Pris

35

Aspargeskrukke

Aspargeskrukkke - mini asparges som titter opp fra jorda. Jord, lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost) (hvete, bygg, rug, soya, melk, sesamfrø)

Pris

45

Søtpaprika med fetaost

Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme.

Pris

35

Flere menyer

Julegave

Blir det vanskelig å arrangere det tradisjonelle julebordet for din bedrift? Hva med å gi en gave som smaker.

Pris

359

Juletallerken

Fra 6 pers. Inspirert av julen og de klassiske smakene, blir lagt opp porsjonsvis i fine sorte engansformer.

Pris

265

Stor julebuffet

Den mest populære menyen i julen. Inspirert av julen og de klassiske smakene, men med inspirasjon fra flere verdenshjørner.

Pris

415

Ribbe middag

Våre tradisjonelle julemiddager lages av de beste råvarer, og alt kommer helt ferdig.

Pris

325

Juletapas

Fra 6 pers. Tapas med mange spennende julesmaker. Kan legges opp porsjonsvis om ønskelig.

Pris

325

Pinnekjøtt middag

Våre tradisjonelle julemiddager lages av de beste råvarer, og alt kommer helt ferdig.

Pris

389

Hold deg oppdatert!

Jegerveien 4, 0777 Oslo

(+47) 976 31 925

  • Facebook
  • Insta

©2020 Mattis Mat AS by Dahlgren Design