Sommertapas

Minimum antall

10

Passer som lunsj eller enkel buffet på kvelden. Alt levert på flotte fat og i skåler om ønskelig porsjonsvis på tallerken. Sommertapas til 01.09.

Pris

279

,-

  • Cæsarsalat med utbenet kyllinglår, parmesanost, krutonger, oliven og deilig vinagrette

  • Grønne asparges med vårløk, kvernet pepper og olivenolje. Toppet med skiver av reddik og parmesanost (laktose)

  • Hummus med smak av spisskummen, hvitløk og sitrus. Toppet med olivenolje, friske urter og spirer

  • Deilig italiensk caprese med mozzarella, basilikum, solmodne plommetomat. Toppet med mix av sesongens små tomater, kvernet pepper, sprø frøblanding og crema di balsamico

  • Breadsticks toppet med frø og urter

  • Serrano skinke i tynne skiver. Servert med fiken, hvitvinsdampede tranebær og urter.

  • Kjøkkenets aioli

 

Varmt

  • Albóndigas - spanske lammekjøttboller med løk og paprika toppet med langtidskokt tomatsaus

  • Stekt squash og purreløk servert med retten over

  • Urtestekte Bjertnæs og Hoel poteter med olivenolje, urter og maldonsalt

Passer som lunsj eller enkel buffet til selskap på kvelden. Alt levert på flotte fat og i skåler. Evt. porsjonsvis på tallerken. Varmmat i termokasse i ildfaste former over 20 pers. Under 20 pers varmes mat enkelt opp selv. Alle retter er merket med allergen.

Drikkeforslag: Rødvin - Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2018. Hvitvin - Mosbacher Riesling Trocken 2018. Øl - IPA eller Saison.

Ekstra retter

Aspargeskrukke

Aspargeskrukkke - mini asparges som titter opp fra jorda. Jord, lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost) (hvete, bygg, rug, soya, melk, sesamfrø)

Pris

45

Utbenet kyllinglår

Satay marinert utbenet kyllinglår med smak av lime, ingefær og urter(peanøtt). Toppet med grønnkål og kokos-peanøttsaus (peanøtt kan droppes)

Pris

49

Mattis sine sjokoboller

Mattis sine sjokoladeboller fylt med marsipan og marengs. Dryss av pistasj og salt lakris på toppen.

Pris

280

Gulbet med ingefær

Gulbet med ingefær og kvernet pepper. Toppet med chevre ost. Ristede hasselnøtter og kjørvel. Beter fra Hasle Gård!

Pris

39

Saftig foccacia

Kjøkkenets aioli, nybakt focaccia med frø, urter og chili, kjøkkenets trøffelsmør og kryddersmør.

Pris

25

Søtpaprika med fetaost

Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme.

Pris

35

Kikerte og nøttestek

Om du har en eller flere gjester som er vegetar, kan det lages en varmrett for dem. Dette gjøres uten ekstra kostnad på din meny.

Pris

35

Flere menyer

Tapastallerken

Tapastallerken porsjonsvis lagt opp, med kalde og varme retter

Pris

239

Buffet original

Den mest populære menyen og Mattis sin anbefaling. Stor, kreativ og variert meny alt levert på fat og i skåler. Varmmat i termokasse.

Pris

415

Stor tapasmeny

Kjøkkenets vri av klassisk tapas med de beste råvarer. Stor og variert meny alt levert på fat og i skåler. Varmmat i termokasse.

Pris

395

Sommertapas

Passer som lunsj eller enkel buffet på kvelden. Alt levert på flotte fat og i skåler om ønskelig porsjonsvis på tallerken. Sommertapas til 01.09.

Pris

279

Hold deg oppdatert!

Jegerveien 4, 0777 Oslo

(+47) 976 31 925

  • Facebook
  • Insta

©2020 Mattis Mat AS by Dahlgren Design