top of page

Sjokolademousse

People.png

Minimum antall

10

Sjokolademousse kommer i skål som på bildet.

Pris kr

,- per pers

79

79

Klikk her om du ønsker mer detaljer og informasjon om menyen, hvordan den blir levert og våre tanker bak valgene vi foretar oss.

  • Blekksprutsalat med estragondressing

  • Sashimi av Føyalaks med lime, sesamfrø og soyasaus

  • Blinis med pisket rørosrømme toppet med løyrom Kalix fra Sverige

  • Norsk indrefilet av okse i tynne skiver toppet med Vesterbottensost og karse

  • Miks av tomater fra Hanasand gard med «snøball» burrata fra oslo ysteriet Winther.

  • Salat med speket elg fra det gamle røkeri, hvitvinsdampede tranebær og sprø frøblanding.  (kaldrøkt reinsdyrplomme)

  • Norsk asparges med et dryss av stekte hasselnøtter og ramsløkspesto

  • Norske oster - Rød Kjerringøy fra Kjerringøy Ysteri og chevre kubbe geitost (nov-feb ku) fra Rueslåtten Ysteri

  • Ostetilbehør: Skiver av husets sprø og lettsaltet fruktbrød, honningstekte nøtter og solbærsyltetøy.

  • Lyst surdeigsbrød bakt i steinovn

  • Aioli med LissEllas svenske dijon sennep

  • Pisket rørossmør med smak av trøffel

Varmt:

  • Bressert oksesjake med timian og redusert rødvin. Toppet neper

  • Ovnsbakte småpoteter fra Bjertnæs og Hoel

  • Andecomfit fra Gårdsand i vestfold. (25kr)

  • Gresskar og gulrotpuré med smak av appelsin

Tilvalg til menyen

Informasjon om meny og levering

Si i fra ved allergen, det tas hensyn og tilpasses. Meny med allergenoversikt følger med levering.


Drikkeforslag: Hvitvin - Fontodi Vin Santo 2009 Portvin - Graham's Quinta Malvedos Vintage 2012

Flere menyer

Lurer du på noe?

Skriv din melding under eller gå til bestilling

Takk, vi svarer deg snart.

bottom of page