
Nyttårsaften

Minimum antall
5
3-retters meny som tilbys kun nyttårsaften, fra 5 pers.
Pris kr
535
,- per pers
535
Deilig 3-retters meny som tilbys kun på årets siste dag. Du kan bestille fra 5 pers. Se mer info i grønn boks under meny og bilde.
Stor tapasmeny: Tilbys selskaper minimum 10 pers, med mulighet for henting nyttårsaften. Oppvarming gjøres selv. Se meny her
Forrett
Kjøkkenets lettrøkte ørret (fisk) servert med pastinakk- og jordskokkrem (melk) toppet med urtevinargrette med smak av trøffel og sprø frøblanding (sesamfrø)
Hovedrett
Rosastekt hjort indrefilet (melk, selleri) servert med fondantpotet (melk, selleri) og gresskarpurré (melk), dandert med rotgrønnsaker (melk). Retten kommer med kraftig rødvinsaus (selleri) og tyttebær.
Dessert
Bjørnebær servert med varm hvit sjokoladesaus smak av pasjonsfrukt (melk) servert med pistasj og karamellisert hvitsjokolade.
Levering / henting
Levering 30.12 mellom 17.00 og 19.00
Hent selv i Jegerveien 4, 0777 Oslo nyttårsaften mellom 14.00-15.30
Menyinfo og drikkeforslag