
Klassisk tapas

Minimum antall
10
Kjøkkenets vri av klassisk tapas, servert på flotte fat. Menyen passer som lunsj eller middag. Populær meny som passer til de fleste sammenkomster.
Pris kr
459
,- per pers
459
Gambas al ajillo, scampi servert med eggnudler, bakt paprika og vårløk. Toppet med sesamfrø, lime, chili og koriander.
Deilig italiensk caprese med mozzarella, basilikum og solmodne plommetomater. Toppet med mix av små tomater, sprø frøblanding, syltet rødløk og balsamico.
Spansk kvalitetsskinke el jamon serrano og fenikkelsalami. Servert med fiken, hvitvinsdampede tranebær og kapers.
Pastasalat med chorizo pølse, asparges og granateple. Toppet med parmesanchips og reddikkarse.
Ostefat med brie og taleggio en italiensk halvmyk rødkittost av kumelk. Ost kommer med aprikoskrem og honningstekte nøtter, tørkede og friske bær.
Skiver av husets sprø og lettsaltet fruktbrød til ost.
Hummus med smak av spisskummen. Toppet med olivenolje, friske urter, chili og oliven.
Kjøkkenets aioli.
Nybakt focaccia toppet med oregano, rosmarin, chili og bakt hvitløk.
Fluffy Røros smør med smak av trøffel og urter.
Varmt:
Albóndigas - spanske kjøttboller med løk og paprika toppet med langtidskokt tomatsaus.
Sataymarinert utbenet kyllinglår med smak av lime, ingefær og urter, toppet med grønnkål.
Retten serveres med kjøkkenets kokos- og peanøttsaus.
Sitrus og hvitløkstekt aspargesbønner og purreløk, blir servert med retten over.
Menyinfo og drikkeforslag
Kaldmat blir av sjåfør plassert utover ditt buffetbord i anbefalt rekkefølge som det bør spises, og med tilhørende menyskilt for hver rett med allergenoversikt. Varmmat kommer helt varm og klar i fine porselensformer i en varmekasse. Si i fra ved allergen eller spesialkost.
Drikkeforslag: Rødvin - Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2021. Hvitvin - Mosbacher Riesling Trocken 2018. Øl - IPA eller Saison.
Ekstra retter

Kreps og mango
Marinerte krepsehaler med mangosalat med chili og mynte servert i agurkskål
Pris
55

Søtpaprika med fetaost
Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme.
Pris
45

Aspargeskrukke
Aspargeskrukkke. Mini asparges som titter opp fra jorda. Jord, (sprø rugbrød) lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost).
Pris
49

Gulbet med ingefær
Gulbet med ingefær og kvernet pepper. Toppet med chevre ost. Ristede hasselnøtter og kjørvel. Beter fra Hasle Gård!
Pris
45
Flere menyer

Stor original tapas
Vår største meny og store anbefaling for en hver anledning. Kreativ og variert meny der alle vil finne sine favoritter. Menyen blir levert på flotte fat og skåler, og noen retter i porsjonsformer.
Pris
549

Velkomstsnadder
Et utvalg av småretter som er tilpasset stående velkomst med noe godt i glasset. Blir lagt opp på fat og skåler med tilhørende cocktailpinner.
Pris
95

Klassisk tapas
Kjøkkenets vri av klassisk tapas, servert på flotte fat. Menyen passer som lunsj eller middag. Populær meny som passer til de fleste sammenkomster.
Pris
459

Dessert
Deilige desserter dandert i fine porselensskåler porsjonsvis med rikelig topping. Passer perfekt etter fingermat eller tapas.
Pris