Klassisk tapas

People.png

Minimum antall

10

Kjøkkenets vri av klassisk tapas, servert på flotte fat. Menyen passer som lunsj eller middag. Populær meny som passer til de fleste sammenkomster.

Pris kr

449

,- per pers

449

  • Gambas al ajillo, scampi servert med eggnudler, bakt paprika og vårløk. Toppet med sesamfrø, lime, chili og koriander.

  • Deilig italiensk caprese med mozzarella, basilikum og solmodne plommetomater. Toppet med mix av små tomater, sprø frøblanding, syltet rødløk og balsamico.

  • Spansk kvalitetsskinke, iberico og fenikkelsalami. Servert med fiken, hvitvinsdampede tranebær og urter.

  • Pastasalat med chorizo pølse, asparges og granateple. Toppet med parmesanchips og reddikkarse.

  • Ostefat med brie og taleggio en italiensk halvmyk rødkittost av kumelk. Ost kommer med aprikoskrem og honningstekte nøtter, tørkede og friske bær.

  • Skiver av husets sprø og lettsaltet fruktbrød til ost.

  • Hummus med smak av spisskummen. Toppet med olivenolje, friske urter, chili og oliven.

  • Kjøkkenets aioli.

  • Nybakt focaccia toppet med oregano, rosmarin, chili og bakt hvitløk.

  • Fluffy Røros smør med smak av trøffel og urter.

Varmt:

  • Albóndigas - spanske kjøttboller med løk og paprika toppet med langtidskokt tomatsaus.

  • Sataymarinert utbenet kyllinglår med smak av lime, ingefær og urter, toppet med grønnkål.

  • Retten serveres med kjøkkenets kokos- og peanøttsaus.

  • Sitrus og hvitløkstekt aspargesbønner og purreløk, blir servert med retten over.

Menyinfo og drikkeforslag

Kaldmat blir av sjåfør plassert utover ditt buffetbord i anbefalt rekkefølge som det bør spises, og med tilhørende menyskilt for hver rett med allergenoversikt. Varmmat kommer helt varm og klar i fine porselensformer i en varmekasse. Si i fra ved allergen eller spesialkost.


Drikkeforslag: Rødvin - Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2021. Hvitvin - Mosbacher Riesling Trocken 2018. Øl - IPA eller Saison.

Ekstra retter

rrIMG_2932.jpg

Kreps og mango

Marinerte krepsehaler med mangosalat med chili og mynte servert i agurkskål

Pris

55

rrIMG_2932.jpg

Søtpaprika med fetaost

Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme.

Pris

45

rrIMG_2932.jpg

Aspargeskrukke

Aspargeskrukkke. Mini asparges som titter opp fra jorda. Jord, (sprø rugbrød) lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost).

Pris

49

rrIMG_2932.jpg

Gulbet med ingefær

Gulbet med ingefær og kvernet pepper. Toppet med chevre ost. Ristede hasselnøtter og kjørvel. Beter fra Hasle Gård!

Pris

45

Flere menyer

rrIMG_2932.jpg

Stor original tapas

Vår største meny og store anbefaling for en hver anledning. Kreativ og variert meny der alle vil finne sine favoritter. Menyen blir levert på flotte fat og skåler, og noen retter i porsjonsformer.

Pris

525

rrIMG_2932.jpg

Velkomstsnadder

Et utvalg av småretter som er tilpasset stående velkomst med noe godt i glasset. Blir lagt opp på fat og skåler med tilhørende cocktailpinner.

Pris

95

rrIMG_2932.jpg

Klassisk tapas

Kjøkkenets vri av klassisk tapas, servert på flotte fat. Menyen passer som lunsj eller middag. Populær meny som passer til de fleste sammenkomster.

Pris

449

rrIMG_2932.jpg

Dessert

Deilige desserter dandert i fine porselensskåler porsjonsvis med rikelig topping. Passer perfekt etter fingermat eller tapas.

Pris

rrIMG_2932.jpg

Kald tapas

Denne menyen er sammensatt med et utvalg av våre mest populære kaldretter. Passer som lunsj eller enklere buffet på kvelden.

Pris

395

rrIMG_2932.jpg

Ekstraretter tapas

Ekstraretter som passer til tapasmenyene.

Pris

Lurer du på noe?

Skriv din melding under eller gå til bestilling

Takk, vi svarer deg snart.