
Juletapas

Minimum antall
10
Litt færre retter enn stor juletapas. Passer som lunsj eller enklere buffet på kvelden.
Pris kr
449
,- per pers
449
Kjøkkenets røkte laks servert med reddik og granateple. Toppet med karse og spirer
Deilige juleinspirert salat med chevrè ost, salat, rødkål, fiken, hvitvinsdampede tranebær og urter. Toppet med reddik og sprø frøblanding og crema di balsamico.
Spansk kvalitetsskinke, iberico og fenikkelsalami. Servert med fiken, og kapers
Kvalitetsjulesylte fra Oslos lille pølsemakeri Metervare
Ostefat med chevrè, brie og taleggio som er en italiensk halvmyk rødkittost av kumelk. Ost kommer med aprikoskrem og honningstekte nøtter, tørkede og friske bær
Skiver av husets sprø og lettsaltet fruktbrød til ost
Hummus med smak av spisskummen. Toppet med olivenolje, friske urter, chili og oliven
Kjøkkenets aioli
Nybakt focaccia toppet med oregano, rosmarin, chili og bakt hvitløk
Fluffy Røros smør med smak av trøffel og urter
Varmt
Bresert svinenakke, som er langtidstrukket i juleøl, eple, stjerneanis, kanel, laurbærblad og nellik
Syltet gresskar med smak av ingefær
Julesaus med svisker og eple
Mandelpoteter med nøttesmør
Menyinfo og drikkeforslag
Kaldmat blir av sjåfør plassert utover ditt buffetbord i anbefalt rekkefølge som det bør spises, og med tilhørende menyskilt for hver rett med allergenoversikt. Si i fra ved allergen eller spesialkost.Varmmat leveres helt varm i en varmekasse, og er klar til servering i fine porselensformer.
Drikkeforslag: Rødvin - Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2018. Hvitvin - Mosbacher Riesling Trocken 2021. Øl - IPA eller Saison.
Ekstra

Vårrull med and
Kjøkkenets vårruller med and. Varmes enkelt i ovn, kan ikke komme i varmekasse. (de blir ikke sprø)
Pris
40

Kikerte og nøttestek
Om du har en eller flere gjester som er vegan/vegetar oppgir du dette, så ersattet vi varmmaten til dem med denne retten. (vegan får også veganlasagne)
Pris
0