Juletallerken

Minimum antall

6

Fra 6 pers. Inspirert av julen og de klassiske smakene, blir lagt opp porsjonsvis i fine sorte engansformer.

Pris

265

,-

- Kjøkkenets egne kaldrøkte ørret servert med reddik og granateple, toppet med spirer. Blir servert med julens sennepsdressing.
- Gulbetetartar servert med røkt chilimayo, kvernet pepper og kjørvel. Gulbeter fra Hasle Gård!
Kvalitetsjulesylte med klementin, svisker og spirer

- Potetsalat av mandelpotet med sennep og soltørkede tomater med dryss av vårløk og hasselnøtter
- Utvalg av kjøkkenets spekemat pyntet med oliven, tomater og timian.
- Deilige juleinspirert salat med chevre ost, salat, rødkål, fiken, hvitvinsdampede tranebær og urter. Toppet med reddik og sprø frøblanding og crema di balsamico.
- Deilig brie og taleggio en italiensk halvmyk rødkittost av kumelk. Ost kommer med aprikoskrem og honningstekte nøtter, korn og bær. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød.

- Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
- Kjøkkenets aioli

Inspirert av julen og de klassiske smakene, blir lagt opp porsjonsvis i fine sorte engansformer. Menyskilt med allergen følger med, ta kontakt for tilpasninger. Denne menyen er uten varmmat, men kan på forespørsel bli tilpasses ønsker. Passer som lunsj og middag.

Drikkeforslag: Rødvin - Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2018. Hvitvin - Mosbacher Riesling Trocken 2018. Øl - IPA eller Saison.

Ekstra retter

Spanske lammekjøttboller

Albóndigas - spanske lammekjøttboller med løk og paprika toppet med langtidskokt

Pris

45

Trebestikk gaffel og kniv

Kniv og gaffel i treverk.

Pris

6

Eplemost 0,33 Askim.

Deilig eplemost fra Askim, mindre flasker med skrukork.

Pris

39

Søtpaprika med fetaost

Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme.

Pris

35

Flere menyer

Hold deg oppdatert!

Jegerveien 4, 0777 Oslo

(+47) 976 31 925

  • Facebook
  • Insta

©2020 Mattis Mat AS by Dahlgren Design