Høsttapas

Minimum antall

10

Passer som lunsj eller enklere buffet på kvelden. Alt levert på flotte fat og i skåler om ønskelig porsjonsvis på tallerken. Høsttapas til 20.11

Pris

279

,-

  • Gambas al ajillo, scampiwok med eggnudler stekt med hvitløk, chili og ferske urter. Toppet med bakt paprika og vårløk 

  • Serrano skinke i tynne skiver med hvitvinsdampede tranebær

  • Høstens salat med tynne skiver polkabete, syltet rødløk og parmesanost. Toppet med hasselnøtter, kjørvel, oliven og granateple. 

  • Hummus med smak av spisskummen, hvitløk og sitrus. Toppet med olivenolje, friske urter og spirer 

  • Deilig italiensk caprese med mozzarella, basilikum, solmodne plommetomat. Toppet med mix av sesongens små tomater, kvernet pepper, sprø frøblanding og crema di balsamico 

  • Breadsticks toppet med frø og urter 

  • Kjøkkenets aioli 


Varmt

  • Satay marinert utbenet kyllinglår med smak av lime, ingefær og urter. Toppet med grønnkål og kokos-peanøttsaus 

  • Byggrynsrisotto med urter og soltørkede tomater 

Passer som lunsj eller enkel buffet til selskap på kvelden. Alt levert på flotte fat og i skåler. Evt. porsjonsvis på tallerken. Varmmat i termokasse i ildfaste former over 20 pers. Under 20 pers varmes mat enkelt opp selv. Alle retter er merket med allergen.


Drikkeforslag: Rødvin - Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2018. Hvitvin - Mosbacher Riesling Trocken 2018. Øl - IPA eller Saison.


Ekstra retter

Spanske lammekjøttboller

Albóndigas - spanske lammekjøttboller med løk og paprika toppet med langtidskokt

Pris

45

Gulbet med ingefær

Gulbet med ingefær og kvernet pepper. Toppet med chevre ost. Ristede hasselnøtter og kjørvel. Beter fra Hasle Gård!

Pris

39

Saftig foccacia

Kjøkkenets aioli, nybakt focaccia med frø, urter og chili, kjøkkenets trøffelsmør og kryddersmør.

Pris

25

Ostetallerken

Ostetallerken med sprøtt brød, aprkoskrem, nøtter og masse deilig ost.

Pris

95

Søtpaprika med fetaost

Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme.

Pris

35

Kikerte og nøttestek

Om du har en eller flere gjester som er vegetar, kan det lages en varmrett for dem. Dette gjøres uten ekstra kostnad på din meny.

Pris

35

Aspargeskrukke

Aspargeskrukkke - mini asparges som titter opp fra jorda. Jord, lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost) (hvete, bygg, rug, soya, melk, sesamfrø)

Pris

45

Utbenet kyllinglår

Satay marinert utbenet kyllinglår med smak av lime, ingefær og urter(peanøtt). Toppet med grønnkål og kokos-peanøttsaus (peanøtt kan droppes)

Pris

49

Mattis sine sjokoboller

Mattis sine sjokoladeboller fylt med marsipan og marengs. Dryss av pistasj og salt lakris på toppen.

Pris

280

Flere menyer

Tapastallerken

Tapastallerken porsjonsvis lagt opp, med kalde og varme retter

Pris

239

Buffet original

Den mest populære menyen og Mattis sin anbefaling. Stor, kreativ og variert meny alt levert på fat og i skåler. Varmmat i termokasse.

Pris

415

Stor tapasmeny

Kjøkkenets vri av klassisk tapas med de beste råvarer. Stor og variert meny alt levert på fat og i skåler. Varmmat i termokasse.

Pris

395

Høsttapas

Passer som lunsj eller enklere buffet på kvelden. Alt levert på flotte fat og i skåler om ønskelig porsjonsvis på tallerken. Høsttapas til 20.11

Pris

279

Hold deg oppdatert!

Jegerveien 4, 0777 Oslo

(+47) 976 31 925

  • Facebook
  • Insta

©2020 Mattis Mat AS by Dahlgren Design