top of page

Fire varianter fingermat

People.png

Minimum antall

15

Et utvalg av småretter som er tilpasset stående bespising. Blir lagt opp på fat og porsjonsformer med tilhørende cocktailpinner.

Pris kr

229

,- per pers

229

Se stor fingermatmeny om du ønsker fingermat som full middag.


Noen av rettene spises ved hjelp av spisepinner som danderes med rettene, andre retter er «munnfull» og noen retter er i porsjonsformer.


  • Kjøkkenets røkte laks servert med reddik og granateple. Toppet med karse og spirer.

  • Tynne skiver rosastekt hjortindrefilet med kvernet pepper og urter, servert med trøffelmajo og parmesanost.

  • Blinis,  med pisket seterrømme toppet med ørretrogn, urter og rødløk

  • Oliven tapenade med urter

  • Sprøtt brød med maldonsalt, til tapenade

Menyinfo og drikkeforslag

Kaldmat blir av sjåfør plassert utover ditt buffetbord i anbefalt rekkefølge som det bør spises. Det følger med tilhørende menyskilt for hver rett med allergenoversikt. 


Si i fra ved allergen eller spesialkost, da kan det tas ekstra hensyn og tilpasses dine ønsker.


Drikkeforslag: Rødvin - Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2021. Hvitvin - Mosbacher Riesling Trocken 2018. Øl - IPA eller Saison.


Ekstra