Fingermat stor meny

Minimum antall

15

Noen av rettene spises ved hjelp av pinner som danderes med rettene og andre retter er «munnfull». Varmmat i termokasse.

Pris

369

,-

  • Marinerte krepsehaler med mangosalat med chili og mynte servert i agurkskål

  • Kjøkkenets røkte ørret med urter og kvernet pepper. Servert med reddik, spirer og granateple. Hell over urte- og sitrusvinaigrette «à la minute»

  • Salami med fennikel i tynne skiver servert med chevre, dampet gulbete og syltet rødløk og ristede hasselnøtter

  • Klassisk italiensk caprese på spidd. Mozzarella, basilikum og gul cherrytomat servert med olivenolje og crema di balsamico

  • Brie de meaux, kongen av brie servert med aprikoskrem og pistasj. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød

  • Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme.

  • Coppa italiensk skinke i tynne skiver. Servert med fiken, hvitvinsdampede tranebær og urter.

  • Marinerte oliven med deilige urter og chili

Varmt:

  • Gambas al ajillo, scampi stekt med hvitløk, chili og ferske urter.

  • Satay marinert utbenet kyllinglår med smak av lime, ingefær og urter servert med kokos-peanøttsaus. (peanøtt kan droppes)

  • Albóndigas - spanske lammekjøttboller med løk og paprika toppet med langtidskokt tomatsaus

Som en av få leverandører leverer vi på porselensfat og noen retter i kreative porsjonsformer. Kaldmat blir satt utover ditt buffetbord i riktig rekkefølge med tilhørende menyskilt for hver rett med allergenoversikt. Varmmat i termokasse. Noen av rettene spises ved hjelp av pinner som danderes med rettene og andre retter er «munnfull»

Drikkeforslag: Rødvin - Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2018. Hvitvin - Mosbacher Riesling Trocken 2018. Øl - IPA eller Saison.

Ekstra retter

Aspargeskrukke

Aspargeskrukkke - mini asparges som titter opp fra jorda. Jord, lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost) (hvete, bygg, rug, soya, melk, sesamfrø)

Pris

45

Mattis sine sjokoboller

Mattis sine sjokoladeboller fylt med marsipan og marengs. Dryss av pistasj og salt lakris på toppen.

Pris

280

Saftig foccacia

Kjøkkenets aioli, nybakt focaccia med frø, urter og chili, kjøkkenets trøffelsmør og kryddersmør.

Pris

25

Kikerte og nøttestek

Om du har en eller flere gjester som er vegetar, kan det lages en varmrett for dem. Dette gjøres uten ekstra kostnad på din meny.

Pris

35

Flere menyer

Fingermat kalde retter

Noen av rettene spises ved hjelp av pinner som danderes med rettene og andre retter er «munnfull».

Pris

285

Fingermat stor meny

Noen av rettene spises ved hjelp av pinner som danderes med rettene og andre retter er «munnfull». Varmmat i termokasse.

Pris

369

Ost og spekefat

Deilig ost og spekefat som kommer på et stort trefat.

Pris

195

Hold deg oppdatert!

Jegerveien 4, 0777 Oslo

(+47) 976 31 925

  • Facebook
  • Insta

©2020 Mattis Mat AS by Dahlgren Design