
Fingermat stor

Minimum antall
10
Et godt utvalg av småretter som er tilpasset stående bespising. Variert meny der alle vil finne sine favoritter. Blir lagt opp på fat og porsjonsformer med tilhørende coctailpinner.
Pris kr
549
,- per pers
549
Stor meny er beregnet som middag. Varmmat kommer på porselensfat i varmekasse.
Noen av rettene spises ved hjelp av spisepinner som danderes med rettene, andre retter er «munnfull» og noen retter er i porsjonsformer.
Kjøkkenets røkte laks servert med reddik og granateple. Toppet med karse og spirer.
Marinerte krepsehaler med mangosalat med chili og mynte servert i agurkskål
Klassisk italiensk caprese på spidd. Mozzarella, basilikum, oliven og miks av cherrytomater.
Tynne skiver rosastekt hjort indrefilet med kvernet pepper og urter, servert med trøffelmajo og parmesanost
Blinis, (russiske mini pannekaker) med pisket seterrømme toppet med ørretrogn, urter og rødløk
Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme.
Taleggio en italiensk halvmyk rødkittost av kumelk servert med aprikoskrem og pistasj. Toppet med bær. Dandert på kjøkkenets sprø fruktbrød.
Spansk kvalitetsskinke el jamon serrano og fenikkelsalami. Servert med fiken, hvitvinsdampede tranebær og kapers.
Breadsticks med olivenolje, urter og maldonsalt
Marinert oliven og kapers
Sprø parmesanchips
Varmt:
Sataymarinert utbenet kyllinglår på spidd med smak av lime, ingefær og urter.
Retten serveres med kjøkkenets kokos-peanøttsaus.
Kjøkkenets bao buns. Miks din egen buns med langtidstekt soya og chilimarinert svin.
Retten blir servert med kaldt tilbehør: bakt paprika, syltet rødløk og syltet fennikel. Kjøkkenets hoisinsaus og sriracha chilisaus
Menyinfo og drikkeforslag
Kaldmat blir av sjåfør plassert utover ditt buffetbord i anbefalt rekkefølge slik det bør spises og med tilhørende menyskilt for hver rett med allergenoversikt. Varmmat kommer helt varm og klar i fine porselensformer i en varmekasse.
Si i fra ved allergen eller spesialkost, da kan det tas ekstra hensyn og tilpasses dine ønsker.
Drikkeforslag: Rødvin - Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2018. Hvitvin - Mosbacher Riesling Trocken 2021. Øl - IPA eller Saison.
Ekstra retter

Aspargeskrukke
Aspargeskrukkke. Mini asparges som titter opp fra jorda. Jord, (sprø rugbrød) lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost).
Pris
49

Kikerte og nøttestek
Om du har en eller flere gjester som er vegan/vegetar, kan det lages en varmrett for dem. Dette gjøres uten ekstra kostnad på din meny. Evt. kan denne bestilles som ekstrarett også.
Pris
55

Spanske kjøttboller
Albóndigas - spanske kjøttboller med løk og paprika toppet med langtidskokt tomatsaus.
Pris
55

Focaccia og smør
Nybakt focaccia med urter og hvitløk kommer med fluffy Røros smør med smak av trøffel og urter.
Pris
25
Flere menyer

Fingermat stor
Et godt utvalg av småretter som er tilpasset stående bespising. Variert meny der alle vil finne sine favoritter. Blir lagt opp på fat og porsjonsformer med tilhørende coctailpinner.
Pris
549

Fingermat kaldt
Et godt utvalg av småretter som er tilpasset stående bespising. Variert meny der alle vil finne sine favoritter. Blir lagt opp på fat og porsjonsformer med tilhørende cocktailpinner.
Pris
410

Dessert
Deilige desserter dandert i fine porselensskåler porsjonsvis med rikelig topping. Passer perfekt etter fingermat eller tapas.
Pris