Fingermat stor

People.png

Minimum antall

10

Et godt utvalg av småretter som er tilpasset stående bespising. Variert meny der alle vil finne sine favoritter. Blir lagt opp på fat og porsjonsformer med tilhørende coctailpinner.

Pris kr

525

,- per pers

525

Stor meny er beregnet som middag. Varmmat kommer på porselensfat i varmekasse.


Noen av rettene spises ved hjelp av spisepinner som danderes med rettene, andre retter er «munnfull» og noen retter er i porsjonsformer.


  • Kjøkkenets røkte laks servert med reddik og granateple. Toppet med karse og spirer.

  • Marinerte krepsehaler med mangosalat med chili og mynte servert i agurkskål

  • Klassisk italiensk caprese på spidd. Mozzarella, basilikum, oliven og miks av cherrytomater.

  • Tynne skiver rosastekt hjort indrefilet med kvernet pepper og urter, servert med trøffelmajo og parmesanost

  • Blinis, (russiske mini pannekaker) med pisket seterrømme toppet med ørretrogn, urter og rødløk

  • Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme.

  • Taleggio en italiensk halvmyk rødkittost av kumelk servert med aprikoskrem og pistasj. Toppet med bær. Dandert på kjøkkenets sprø fruktbrød.

  • Spansk kvalitetsskinke, iberico og fenikkelsalami. Servert med fiken, hvitvinsdampede tranebær og kapers

  • Breadsticks med olivenolje, urter og maldonsalt

  • Marinert oliven og kapers

  • Sprø parmesanchips

Varmt:

  • Sataymarinert utbenet kyllinglår på spidd med smak av lime, ingefær og urter.

  • Retten serveres med kjøkkenets kokos-peanøttsaus.

  • Kjøkkenets bao buns. Miks din egen buns med langtidstekt soya og chilimarinert svin.

  • Retten blir servert med kaldt tilbehør: bakt paprika, syltet rødløk og syltet fennikel. Kjøkkenets hoisinsaus og sriracha chilisaus

Menyinfo og drikkeforslag

Kaldmat blir av sjåfør plassert utover ditt buffetbord i anbefalt rekkefølge slik det bør spises og med tilhørende menyskilt for hver rett med allergenoversikt. Varmmat kommer helt varm og klar i fine porselensformer i en varmekasse. 


Si i fra ved allergen eller spesialkost, da kan det tas ekstra hensyn og tilpasses dine ønsker.


Drikkeforslag: Rødvin - Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2018. Hvitvin - Mosbacher Riesling Trocken 2021. Øl - IPA eller Saison.

Ekstra retter

rrIMG_2932.jpg

Aspargeskrukke

Aspargeskrukkke. Mini asparges som titter opp fra jorda. Jord, (sprø rugbrød) lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost).

Pris

49

rrIMG_2932.jpg

Kikerte og nøttestek

Om du har en eller flere gjester som er vegan/vegetar, kan det lages en varmrett for dem. Dette gjøres uten ekstra kostnad på din meny. Evt. kan denne bestilles som ekstrarett også.

Pris

55

rrIMG_2932.jpg

Spanske kjøttboller

Albóndigas - spanske kjøttboller med løk og paprika toppet med langtidskokt tomatsaus.

Pris

55

rrIMG_2932.jpg

Focaccia og smør

Nybakt focaccia med urter og hvitløk kommer med fluffy Røros smør med smak av trøffel og urter.

Pris

25

Flere menyer

rrIMG_2932.jpg

Fingermat stor

Et godt utvalg av småretter som er tilpasset stående bespising. Variert meny der alle vil finne sine favoritter. Blir lagt opp på fat og porsjonsformer med tilhørende coctailpinner.

Pris

525

rrIMG_2932.jpg

Fingermat kaldt

Et godt utvalg av småretter som er tilpasset stående bespising. Variert meny der alle vil finne sine favoritter. Blir lagt opp på fat og porsjonsformer med tilhørende cocktailpinner.

Pris

395

rrIMG_2932.jpg

Dessert

Deilige desserter dandert i fine porselensskåler porsjonsvis med rikelig topping. Passer perfekt etter fingermat eller tapas.

Pris

Lurer du på noe?

Skriv din melding under eller gå til bestilling

Takk, vi svarer deg snart.