
Fingermat stor

Minimum antall
10
Et stort utvalg av småretter både kaldt og varmt som er tilpasset stående bespising. Blir lagt opp på fat og porsjonsformer med tilhørende coctailpinner.
Pris kr
,- per pers
549
549
Stor meny er beregnet som middag. Varmmat kommer på porselensfat i varmekasse.
Noen av rettene spises ved hjelp av spisepinner som danderes med rettene, andre retter er «munnfull» og noen retter er i porsjonsformer.
Kjøkkenets røkte laks
Servert med reddik og granateple. Toppet med karse og spirer.
Marinerte krepsehaler
Med mangosalat med chili og mynte servert i agurkskål.
Tynne skiver rosastekt hjortindrefilet
Med kvernet pepper og urter, servert med trøffelmajo og parmesanost.
Blinis
Med pisket seterrømme toppet med ørretrogn, urter og rødløk.
Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost.
Dandert på bjørkestamme.
Taleggio med aprikoskrem og pistasj.
Toppet med bær. Dandert på kjøkkenets sprø fruktbrød.
Spansk kvalitetsskinke el jamon serrano og fenikkelsalami.
Servert med fiken, hvitvinsdampede tranebær og kapers.
Klassisk italiensk caprese på spidd
Mozzarella, basilikum, oliven og miks av cherrytomater
Sataymarinert utbenet kyllinglår på spidd (varmekasse)
Kjøkkenets kokos- og peanøttsaus.
Kjøkkenets bao buns (varmekasse)
Miks din egen buns - langtidstekt svin
Blir servert med kaldt tilbehør: bakt paprika, syltet rødløk og syltet fennikel, kjøkkenets hoisinsaus og sriracha chilisaus.
Breadsticks med olivenolje, urter og maldonsalt
Marinert oliven og kapers
Sprø parmesanchips
Tilvalg til menyen
Vår kake
790
Pris
Hel kake. Bringebær og sjokoladekake med masse deilig topping. Passer perfekt på kakebordet!

Aspargeskrukke
49
Pris
Aspargeskrukkke. Mini asparges som titter opp fra jorda. Jord, (sprø rugbrød) lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost).

Spanske kjøttboller
55
Pris
Albóndigas - spanske kjøttboller med løk og paprika toppet med langtidskokt tomatsaus.

Vårrull med and
40
Pris
Kjøkkenets vårruller med and. Varmes enkelt i ovn, kan ikke komme i varmekasse. (de blir ikke sprø)

Focaccia og smør
25
Pris
Nybakt focaccia med urter og hvitløk kommer med fluffy Røros smør med smak av trøffel og urter.

Kikerte og nøttestek
0
Pris
Om du har en eller flere gjester som er vegan/vegetar oppgir du dette, så ersattet vi varmmaten til dem med denne retten. (vegan får også veganlasagne)

Informasjon om meny og levering
Vi er et lite, men solid firma. Maten blir derfor ikke laget i enorme mengder på en industriell måte, men i mindre omfang av kokker med fagbrev. Mattis Mat er opptatt av å lage delikate retter flott dandert med personlig preg og kreativitet. Hos oss står også service, presis levering, faglig kompetanse og mattrygghet sterkt. Vi vet at det som er en hverdag for oss, er en spesiell og viktig dag for deg som kunde. Dette glemmer vi aldri.
Vår kommentar til menyen
Et stort utvalg av småretter både kaldt og varmt som er tilpasset stående bespising. Blir lagt opp på fat og porsjonsformer med tilhørende coctailpinner.
Vinforslag til meny
Klikk på navnet på vinen i kursiv for å komme til polets side over vinen med fult navn.
Velkomst: Delorme Cremant de Bourgogne eller Mikulski Crémant
Rødvin: Valpolicella Classico 2021 eller Grimaldi Barbera d'Alba 2020
Hvitvin: Mosbacher Riesling 2022 eller Chevallier Bernard Jongieux 2022
Alkoholfritt: Husk å ivareta de som ikke drikker alkohol. klikk her for polets liste over alkoholfritt
Øl – Vår favoritt til tapas: Lervig Juice IPA eller Lervig Zimm's Saison
Levering
Kaldmat blir av sjåføren satt utover ditt buffetbord i anbefalt rekkefølge med tilhørende menyskilt for hver rett med allergenoversikt. Varmmat leveres helt varm, og er klar til servering i fine porselensformer i en varmekasse.
Tidspunkt for levering
Du vil få anbefalt et leveringstidspunkt utefra informasjonen du gir i din bestilling. Generelt anbefaler vi at du får maten levert før gjestene kommer.
Allergi og spesialkost
Menyskilt for hver enkelt rett med informasjon om retten og allergenoversikt følger med. Si likevel i fra ved allergen slik at vi kan ta særskilte hensyn og kan foreta tilpasninger.
Frakt
Ved levering av maten til kunden påløper et gebyr på kr 375.-.
Ved henting av brukt service og utstyr hos kunden påløper et gebyr på kr 375.-.
Din levering kan hentes og utsyr returneres til Mattis Mat i Jegerveien 4, 0777 uten leverings- eller hentegebyr. Vi har en bod som kan benyttes ved retur, så du kan returnere hele døgnet.
Bestill, endring og avbestilling
Du kan bestille direkte under knappen under «bestill».
Du kan avbestille og endre antall i din bestillingen innen 4 døgn før arrangementet uten noen form for kostand.
Trenger du mer info?
Klikk på knappen under «info levering» eller ta kontakt med oss.