Fingermat kalde retter

Minimum antall
15
Noen av rettene spises ved hjelp av pinner som danderes med rettene og andre retter er «munnfull».
Pris
285
,-
Marinerte krepsehaler med mangosalat med chili og mynte servert i agurkskål
Kjøkkenets røkte ørret med urter og kvernet pepper. Servert med reddik, spirer og granateple. Hell over urte- og sitrusvinaigrette «à la minute»
Salami med fennikel i tynne skiver servert med chevre, dampet gulbete og syltet rødløk og ristede hasselnøtter
Klassisk italiensk caprese på spidd. Mozzarella, basilikum og gul cherrytomat servert med olivenolje og crema di balsamico
Brie de meaux, kongen av brie servert med aprikoskrem og pistasj. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød
Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme.
Coppa italiensk skinke i tynne skiver. Servert med fiken, hvitvinsdampede tranebær og urter.
Marinerte oliven med deilige urter og chili
Menyinfo og drikkeforslag