Buffet original

Minimum antall

10

Den mest populære menyen og Mattis sin anbefaling. Stor, kreativ og variert meny alt levert på fat og i skåler. Varmmat i termokasse.

Pris

415

,-

  • Marinerte krepsehaler med mangosalat med chili og mynte servert i agurkskål

  • Kjøkkenets røkte ørret servert med reddik, spirer og granateple. Hell over urte- og sitrusvinaigrette «à la minute»

  • Deilig italiensk caprese med mozzarella, basilikum, solmodne plommetomat. Toppet med mix av sesongens små tomater, kvernet pepper, sprø frøblanding og crema di balsamico

  • Aspargeskrukkke - mini asparges som titter opp fra jorda. Jord, lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost) (hvete, bygg, rug, soya, melk, sesamfrø)

  • Serrano i tynne skiver. Servert med fiken, hvitvinsdampede tranebær og urter.

  • Gnocchisalat (poteter på klassisk italiensk måte) med tynne skiver polkabete og parmesanost. Toppet med hasselnøtter, kjørvel og granateple.

  • Ostefat med deilig brie og taleggio en italiensk halvmyk rødkittost av kumelk. Ost kommer med aprikoskrem og honningstekte nøtter, korn og bær. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød.

  • Hummus med smak av spisskummen, hvitløk og sitrus. Toppet med olivenolje, friske urter og spirer.

  • Kjøkkenets aioli

  • Nybakt focaccia med frø, urter og chili

  • Kjøkkenets trøffelsmør og kryddersmør

 

Varmt:

  • Gambas al ajillo, scampiwok med eggnudler stekt med hvitløk, chili og ferske urter. Toppet med bakt paprika og vårløk

  • Pork belly buns. Kjøkkenets steam buns med langtidstekt soya og chilimarinert svin. Servert med syltet ingefær rødløk, sursøte grønnsaker, crispy frøblanding, kjøkkenets hoisinsaus og Sriracha chilisaus

  • Satay marinert utbenet kyllinglår med smak av lime, ingefær og urter(peanøtt). Toppet med grønnkål og kokos-peanøttsaus (peanøtt kan droppes)

  • Hvitløkstekt squash og purreløk, blir dandert med kyllingretten over

Stor, kreativ og variert meny alt levert på fat og i skåler. Kaldmat blir satt utover ditt buffetbord i riktig rekkefølge av sjåfør med tilhørende menyskilt for hver rett med allergenoversikt. Varmmat kommer helt varm og klar i fine porselensformer i en varmekasse.

Drikkeforslag: Rødvin - Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2018. Hvitvin - Mosbacher Riesling Trocken 2018. Øl - IPA eller Saison.

 

Ekstra retter

Spanske lammekjøttboller

Albóndigas - spanske lammekjøttboller med løk og paprika toppet med langtidskokt

Pris

45

Kikerte og nøttestek

Om du har en eller flere gjester som er vegetar, kan det lages en varmrett for dem. Dette gjøres uten ekstra kostnad på din meny.

Pris

35

Gulbet med ingefær

Gulbet med ingefær og kvernet pepper. Toppet med chevre ost. Ristede hasselnøtter og kjørvel. Beter fra Hasle Gård!

Pris

39

Mattis sine sjokoboller

Mattis sine sjokoladeboller fylt med marsipan og marengs. Dryss av pistasj og salt lakris på toppen.

Pris

280

Søtpaprika med fetaost

Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme.

Pris

35

Flere menyer

Tapastallerken

Tapastallerken porsjonsvis lagt opp, med kalde og varme retter

Pris

239

Buffet original

Den mest populære menyen og Mattis sin anbefaling. Stor, kreativ og variert meny alt levert på fat og i skåler. Varmmat i termokasse.

Pris

415

Stor tapasmeny

Kjøkkenets vri av klassisk tapas med de beste råvarer. Stor og variert meny alt levert på fat og i skåler. Varmmat i termokasse.

Pris

395

Høsttapas

Passer som lunsj eller enklere buffet på kvelden. Alt levert på flotte fat og i skåler om ønskelig porsjonsvis på tallerken. Høsttapas til 20.11

Pris

279

Hold deg oppdatert!

Jegerveien 4, 0777 Oslo

(+47) 976 31 925

  • Facebook
  • Insta

©2020 Mattis Mat AS by Dahlgren Design