Buffet original

Minimum antall
10
Den mest populære menyen og Mattis sin anbefaling. Stor, kreativ og variert meny alt levert på fat og i skåler. 01-22. des. utgår denne menyen. Se stor julebuffet.
Pris
415
,-
Marinerte krepsehaler med mangosalat med chili og mynte servert i agurkskål
Kjøkkenets røkte ørret servert med reddik, spirer og granateple. Hell over urte- og sitrusvinaigrette «à la minute»
Deilig italiensk caprese med mozzarella, basilikum, solmodne plommetomat. Toppet med mix av sesongens små tomater, kvernet pepper, sprø frøblanding og crema di balsamico
Aspargeskrukkke - mini asparges som titter opp fra jorda. Jord, lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost) (hvete, bygg, rug, soya, melk, sesamfrø)
Serrano i tynne skiver. Servert med fiken, hvitvinsdampede tranebær og urter.
Gnocchisalat (poteter på klassisk italiensk måte) med tynne skiver polkabete og parmesanost. Toppet med hasselnøtter, kjørvel og granateple.
Ostefat med deilig brie og taleggio en italiensk halvmyk rødkittost av kumelk. Ost kommer med aprikoskrem og honningstekte nøtter, korn og bær. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød.
Hummus med smak av spisskummen, hvitløk og sitrus. Toppet med olivenolje, friske urter og spirer.
Kjøkkenets aioli
Nybakt focaccia med frø, urter og chili
Kjøkkenets trøffelsmør og kryddersmør
Varmt:
Gambas al ajillo, scampiwok med eggnudler stekt med hvitløk, chili og ferske urter. Toppet med bakt paprika og vårløk
Pork belly buns. Kjøkkenets steam buns med langtidstekt soya og chilimarinert svin. Servert med syltet ingefær rødløk, sursøte grønnsaker, crispy frøblanding, kjøkkenets hoisinsaus og Sriracha chilisaus
Satay marinert utbenet kyllinglår med smak av lime, ingefær og urter(peanøtt). Toppet med grønnkål og kokos-peanøttsaus (peanøtt kan droppes)
Hvitløkstekt squash og purreløk, blir dandert med kyllingretten over