3-retter vinter

Minimum antall

2

3-retters vintermeny, fra to pers. Hver fredag, kan serveres også lørdag. Enkel oppvarming med anvisning. Alt er ferdig, dander selv. Fra fredag 29.01.

Pris

429

,-

Bestill senest torsdag kl. 20.00. Kan bli utsolgt før. 


Kjøkkenets lettrøkte ørret servert med pastinakk- og jordskokkrem toppet med urtevinargrette med smak av trøffel og sprø frøblanding.


Rosastekt hjort indrefilet servert med fondantpotet og gresskarpurré, dandert med rotgrønnsaker. Retten kommer med kraftig rødvinsaus og tyttebær.


Bringebærterte servert med pistasj og karamellisert hvitsjokolade. Dessert kommer med makron og sjokolade-vannbakkels med saltet karamell.


Hente selv fredager  mellom 15-17 i Jegerveien 4


Levering mellom 17-18  (levering koster 120,-)


Fra 2 pers.  Menyskilt med allergenoversikt følger med levering. Du må kun varme opp varmmat samt dandere rettene etter anvisning. Svært enkelt for kunde. Ingen retur er nødvendig. Bestilling til ti eller flere kan forrett og dessert komme ferdig dandert på våre tallerkner og hovedrett varmes enkelt opp etter anvisning, 

Drikkeforslag: Forrett - Mosbacher Riesling Trocken 2018. HovedrettFèlsina Berardenga Chianti Classico 2018 Dessert - Åkre Gard Edel sider eller Santo del Chianti Classico 2009

Ekstra retter

Flere menyer

Lunsj på jobben?

Kantinen stengt? Det tilbys levering av varm og kald lunsj etter avtale.

Pris

70

Tapastallerken

Fra 6 pers. Tapastallerken porsjonsvis lagt opp, med kalde og varme retter

Pris

279

3-retter vinter

3-retters vintermeny, fra to pers. Hver fredag, kan serveres også lørdag. Enkel oppvarming med anvisning. Alt er ferdig, dander selv. Fra fredag 29.01.

Pris

429

3-retter hjort indrefilet

Menyen trenger kokk på stedet. Kokk bestilles utenom for oppvarming og dandering av rettene på stedet om ønskelig. Da kan rettene serveres på kundens tallerkener.

Pris

555

Digitalt arrangement

Det er mange muligheter for digital sammenkomst med levering av mat

Pris

185

3-retter andebryst

Forrett blir levert på porsjonstallerken, hovedretten i ildfaste former i en varmekasse og desserten serveres i porsjonsskåler. Varmmat i termokasse i ildfaste former.

Pris

519

Hold deg oppdatert!

Jegerveien 4, 0777 Oslo

(+47) 976 31 925

  • Facebook
  • Insta

©2020 Mattis Mat AS by Dahlgren Design