3-retter vinter

People.png

Minimum antall

5

3-retters vintermeny, fra fem pers. Enkel oppvarming av hovedrett om under 15 pers.

Pris

550

,-


Forrett

Kjøkkenets lettrøkte ørret med reddik, spirer og granateple. Servert med lun blomkålkrem smaksatt trøffel, sprøtt saltet brød og kryddersmør. 


Hovedrett

Rosa helstekt indrefilet av hjort med gulrotpuré og deilige urtestekte poteter med olivenolje. Servert med smørbakte beter og
rotgrønnsaker. Toppet med redusert rødvinssaus og urter


Dessert 

Bjørnebær med varm hvit sjokoladesaus med smak av kanel og vanilje. Toppet med hasselbøtter og karamelisert hvit sjokolade. 


Forrett og dessert kommer ferdig dandert porsjonsvis på våre porselenstallerkner. Hovedrett varmes enkelt opp selv etter anvisning. For selskaper over 15 pers. leveres varmmat ferdig varmet i varmekasse på flotte fat, slik at hovedretten kan sendes rundt som fatservering. 


Menyinfo og drikkeforslag

 Menyskilt med allergenoversikt følger med levering. Si likevel i fra ved allergen. Forrett blir levert på porsjonstallerken, hovedretten i ildfaste former i en varmekasse (15 eller flere) og desserten serveres i porsjonsskåler. Varmmat i termokasse i ildfaste former. Du må kun varme opp og kutte opp kjøttet etter anvisning. Svært enkelt for kunde. Merk: Ved bestilling av personell på stedet vil miniprisen øke med 10% pga. serveringsmoms som er høyere enn ved kun catering. Ta kontakt om du skulle være i tvil.


Drikkeforslag: Forrett - Mosbacher Riesling Trocken 2018. Hovedrett - Fenocchio Barbera d'Alba Superiore 2018 Dessert - Åkre Gard Edel sider eller Santo del Chianti Classico 2009

Ekstra retter

rrIMG_2932.jpg

Sjokoboller 4 stk, liten pk

Mattis sine sjokoladeboller fylt med bringebærmarengs og lakrisbunn, Toppet med salt lakris og pistasj.

Pris

75

rrIMG_2932.jpg

Sjokoboller 12 stk stor pk

Mattis sine sjokoladeboller fylt med bringeærmarengs og lakrisbunn. Toppet med salt lakris og pistasj.

Pris

219

rrIMG_2932.jpg

Blinis med løyrom

1 stk blinis med løyrom, syltet rødløk og rømme.

Pris

59

rrIMG_2932.jpg

Eplemost 0,33 Askim.

Deilig eplemost fra Askim, mindre flasker med skrukork.

Pris

39

Flere menyer

rrIMG_2932.jpg

3-retter vinter

3-retters vintermeny, fra fem pers. Enkel oppvarming av hovedrett om under 15 pers.

Pris

550

rrIMG_2932.jpg

3-retter hjort indrefilet

Kokk bestilles utenom for oppvarming og dandering av rettene på stedet, servitører kan også ordnes. Ta kontakt for flere menyforslag på 3-5 retters menyer med kokk på stedet.

Pris

575

rrIMG_2932.jpg

3-retter andebryst

Forrett blir levert på porsjonstallerken, hovedretten i ildfaste former i en varmekasse og desserten serveres i porsjonsskåler. Varmmat i termokasse i ildfaste former.

Pris

540

Lurer du på noe?

Skriv din melding under eller gå til bestilling

Takk, vi svarer deg snart.