3-retter sommer

People.png

Minimum antall

2

3-retters på sommermeny, fra to pers. Hver fredag, kan serveres også lørdag. Enkel oppvarming av hovedrett gjerne på grill, dander selv. På forespørsel leveres menyen andre dager om minimum 5pers

Pris

439

,-

Meny fra 7.05 til 01.07. Tilbys hver dag 12. - 16. Mai.


Forrett

Vårens deilige asparges servert med kjøkkenets hollandeise og sprø chorico. Toppet med spirer, parmesanost og redikk.


Hovedrett

Rosastekt okse indrefilet servert med fondantpotet og gresskarpurré, dandert med grønnkål og små tomater. Retten kommer med kraftig rødvinsaus og syltet rødløk.


Dessert 

Terte med hvit sjokolademousse toppet med syltet rabarbra ,  ristete hasselnøtter og bringebærmarengs. 


Bestill senest torsdag kl. 20.00. Kan bli utsolgt før.

Ark med forslag på oppvarming og dandering følger med.

Blir tilpasset allergi og spesialkost. Alt levert i engangsemballasje.


Få levert eller hent hver fredag:

Hente selv fredager  mellom 15-16.30 i Jegerveien 4

Levering fredager mellom 17-18  (levering koster 120,-)

Menyinfo og drikkeforslag

Fra 2 pers.  Menyskilt med allergenoversikt følger med levering. Du må kun varme opp varmmat samt dandere rettene etter anvisning. Svært enkelt for kunde. Ingen retur er nødvendig. Bestilling til ti eller flere kan forrett og dessert komme ferdig dandert på våre tallerkner og hovedrett varmes enkelt opp etter anvisning, med levering hver dag.


Drikkeforslag: Forrett - Mosbacher Riesling Trocken 2018. Hovedrett - Fenocchio Barbera d'Alba Superiore 2018 Dessert - Åkre Gard Edel sider eller Santo del Chianti Classico 2009

Ekstra retter

rrIMG_2932.jpg

Sjokoboller 4 stk, liten pk

Mattis sine sjokoladeboller fylt med bringebærmarengs og lakrisbunn, Toppet med salt lakris og pistasj.

Pris

75

rrIMG_2932.jpg

Sjokoboller 12 stk stor pk

Mattis sine sjokoladeboller fylt med bringeærmarengs og lakrisbunn. Toppet med salt lakris og pistasj.

Pris

219

rrIMG_2932.jpg

Blinis med løyrom, 8 stk

Blinis med løyrom, syltet rødløk og rømme. Legg opp selv.

Pris

279

rrIMG_2932.jpg

Eplemost 0,33 Askim.

Deilig eplemost fra Askim, mindre flasker med skrukork.

Pris

39

Flere menyer

rrIMG_2932.jpg

2-retters andelår

2-retters, fra to pers. Hver fredag, kan serveres også lørdag. Enkel oppvarming av hovedrett, dander selv. På forespørsel leveres menyen andre dager om 5 pers eller flere.

Pris

345

rrIMG_2932.jpg

Tapastallerken

Deilig tapasretter lagt opp porsjonsvis. Et kaldt brett og en varmrett. Passer til levering til bedrifter på hjemmekontor, arrangementer der gjestene må sitte ned eller i parken.

Pris

279

rrIMG_2932.jpg

3-retter sommer

3-retters på sommermeny, fra to pers. Hver fredag, kan serveres også lørdag. Enkel oppvarming av hovedrett gjerne på grill, dander selv. På forespørsel leveres menyen andre dager om minimum 5pers

Pris

439

rrIMG_2932.jpg

3-retter hjort indrefilet

Kokk bestilles utenom for oppvarming og dandering av rettene på stedet, servitører kan også ordnes. Ta kontakt for flere menyforslag på 3-5 retters menyer med kokk på stedet.

Pris

555

rrIMG_2932.jpg

Digitalt arrangement

Det er mange muligheter for digital sammenkomst med levering av mat.

Pris

185

rrIMG_2932.jpg

3-retter andebryst

Forrett blir levert på porsjonstallerken, hovedretten i ildfaste former i en varmekasse og desserten serveres i porsjonsskåler. Varmmat i termokasse i ildfaste former.

Pris

519

Lurer du på noe?

Skriv din melding under eller gå til bestilling

Takk, vi svarer deg snart.