
3-retter nyttår

Minimum antall
8
Vår populære nyttårsmeny er tilbake. 3-retters meny der forrett og dessert kommer helt ferdig dandert på vårt porselen. Kun hovedrett må varmes enkelt i ovn.
Pris kr
,- per pers
679
679
Stor original tapas tilbys også nyttårsaften – se menyen her.
Forrett
Kjøkkenets lettrøkte laks servert med jordskokkrem, toppet med sprø gresskarkjerner og trøffel- urtevinagrette.
Hovedrett
Rosastekt glasert andebryst servert med sølvløk og sesongens grønnsaker, gresskar- og gulrotpuré, fondantpotet og rødvinbasert salvie- og appelsinsaus. Toppet med spirer og urter.
Dessert
Kjøkkenets sitronterte toppet med avbrent italiensk marengs. Dryss av karamellisert hvit sjokolade.
Maten hentes i Jegerveien 4, 0777 Oslo mellom kl. 15.00 og 16.00 på nyttårsaften
Tilvalg til menyen
Ostetallerken
169
Pris
Fire modne oster av beste kvalitet. Servert med aprikoskompott, glaserte nøtter, hvitvinsdampet tranebær, fiken og sprøtt fruktbrød. Blir lagt opp porsjonsvis.

Focaccia og smør
25
Pris
Nybakt focaccia med urter og hvitløk kommer med fluffy Røros smør med smak av trøffel og urter.
