top of page

3-retter nyttår

People.png

Minimum antall

8

Vår populære nyttårsmeny er tilbake. 3-retters meny der forrett og dessert kommer helt ferdig dandert på vårt porselen. Kun hovedrett må varmes enkelt i ovn.

Pris kr

,- per pers

679

679


Stor original tapas tilbys også nyttårsaften – se menyen her.


Forrett

Kjøkkenets lettrøkte laks servert med jordskokkrem, toppet med sprø gresskarkjerner og trøffel- urtevinagrette.


Hovedrett

Rosastekt glasert andebryst servert med sølvløk og sesongens grønnsaker, gresskar- og gulrotpuré, fondantpotet og rødvinbasert salvie- og appelsinsaus. Toppet med spirer og urter.


Dessert

Kjøkkenets sitronterte toppet med avbrent italiensk marengs. Dryss av karamellisert hvit sjokolade.


Maten hentes i Jegerveien 4, 0777 Oslo mellom kl. 15.00 og 16.00 på nyttårsaften

Tilvalg til menyen

Ostetallerken

169

Pris

Fire modne oster av beste kvalitet. Servert med aprikoskompott, glaserte nøtter, hvitvinsdampet tranebær, fiken og sprøtt fruktbrød. Blir lagt opp porsjonsvis.

rrIMG_2932.jpg

Focaccia og smør

25

Pris

Nybakt focaccia med urter og hvitløk kommer med fluffy Røros smør med smak av trøffel og urter.

rrIMG_2932.jpg

Informasjon om meny og levering

Varmmat varmes og danderes enkelt etter anvisning. For flere enn 10 personer kommer forrett og dessert komme helt ferdig på vårt porselen. Under dette antallet danderer du forrett og dessert selv.


Stor original tapas: Nyttårsaften må du varme opp varmmaten enkelt i ovn. Fra 30pers kan du få varmmat ferdig varmet i varmekasse. 


Drikkeforslag: Forrett - Mosbacher Riesling Trocken 2021. Hovedrett - Fenocchio Barbera   Dessert – Prøv norsk sider fra Åkre Gård Edel sider eller italienske Falchetto Moscato

Flere menyer

Lurer du på noe?

Skriv din melding under eller gå til bestilling

Takk, vi svarer deg snart.

bottom of page