
3-retter nyttår

Minimum antall
8
Vår populære nyttårsmeny er tilbake. 3-retters meny der forrett og dessert kommer helt ferdig dandert på vårt porselen. Kun hovedrett må varmes enkelt i ovn.
Pris kr
679
,- per pers
679
Stor original tapas tilbys også nyttårsaften – se menyen her.
Forrett
Kjøkkenets lettrøkte laks servert med jordskokkrem, toppet med sprø gresskarkjerner og trøffel- urtevinagrette.
Hovedrett
Rosastekt glasert andebryst servert med sølvløk og sesongens grønnsaker, gresskar- og gulrotpuré, fondantpotet og rødvinbasert salvie- og appelsinsaus. Toppet med spirer og urter.
Dessert
Kjøkkenets sitronterte toppet med avbrent italiensk marengs. Dryss av karamellisert hvit sjokolade.
Maten hentes i Jegerveien 4, 0777 Oslo mellom kl. 15.00 og 16.00 på nyttårsaften
Menyinfo og drikkeforslag
Varmmat varmes og danderes enkelt etter anvisning. For flere enn 10 personer kommer forrett og dessert komme helt ferdig på vårt porselen. Under dette antallet danderer du forrett og dessert selv.
Stor original tapas: Nyttårsaften må du varme opp varmmaten enkelt i ovn. Fra 30pers kan du få varmmat ferdig varmet i varmekasse.
Drikkeforslag: Forrett - Mosbacher Riesling Trocken 2021. Hovedrett - Fenocchio Barbera Dessert – Prøv norsk sider fra Åkre Gård Edel sider eller italienske Falchetto Moscato
Ekstra retter

Ostetallerken
Fire modne oster av beste kvalitet. Servert med aprikoskompott, glaserte nøtter, hvitvinsdampet tranebær, fiken og sprøtt fruktbrød. Blir lagt opp porsjonsvis.
Pris
169

Focaccia og smør
Nybakt focaccia med urter og hvitløk kommer med fluffy Røros smør med smak av trøffel og urter.
Pris
25