3-retter hjort indrefilet

Minimum antall

10

Kokk bestilles utenom for oppvarming og dandering av rettene på stedet, servitører kan også ordnes. Ta kontakt for flere menyforslag på 3-5 retters menyer med kokk på stedet.

Pris

555

,-

Forrett

Ovnsbakt lettsaltet torsk toppet med urtevinagrette. Servert med spinat, asparges og reddik. Retten blir servert med hollandeise.


Hovedrett

Rosastekt kronhjort indrefilet servert med sesongens grønnsaker, pastinakkpuré, fondantpotet og kraftig rødvinssaus. Toppet med tyttebær og urter.


Dessert

Bær og frukt toppet med avbrent sabayone og et dryss av karamell-pistasj og hvit karamellisert hvit sjokolade.

Menyinfo og drikkeforslag

Menyen trenger kokk på stedet, si i fra om du ønsker andre menyforslag på menyer som krever kokk på stedet. Rettene kan serveres på kundens tallerkener. 750 per time. Vanligvis 3-4t totalt. Si i fra ved allergen, det tas hensyn og tilpasses. Merk: Ved bestilling av personell på stedet vil menyprisen øke med 10% pga. serveringsmoms (25%) som er høyere enn cateringmoms (15%). Ta kontakt om du skulle være i tvil hva dette betyr for ditt selskap.


Drikkeforslag: Forrett - Mosbacher Riesling Trocken 2018. Hovedrett - Crozes Hermitage La Petite Ruche 2018. Dessert - Åkre Gard Edel sider eller Santo del Chianti Classico 2009

Ekstra retter

Ostetallerken

Ostetallerken med sprøtt brød, aprkoskrem, nøtter og masse deilig ost.

Pris

95

Kikerte og nøttestek

Om du har en eller flere gjester som er vegetar, kan det lages en varmrett for dem. Dette gjøres uten ekstra kostnad på din meny.

Pris

35

Aspargeskrukke

Aspargeskrukkke - mini asparges som titter opp fra jorda. Jord, lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost) (hvete, bygg, rug, soya, melk, sesamfrø)

Pris

45

Sjokoboller 12 stk stor pk

Mattis sine sjokoladeboller fylt med marsipan og marengs, Toppet med lakris og pistasj. Stor pakke inneholder 13 stk.

Pris

219

Søtpaprika med fetaost

Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme.

Pris

35

Flere menyer

2-retters andelår

2-retters, fra to pers. Hver fredag, kan serveres også lørdag. Enkel oppvarming av hovedrett, dander selv. På forespørsel leveres menyen andre dager om 5 pers eller flere.

Pris

345

3-retter andebryst

Forrett blir levert på porsjonstallerken, hovedretten i ildfaste former i en varmekasse og desserten serveres i porsjonsskåler. Varmmat i termokasse i ildfaste former.

Pris

519

3-retter sommer

3-retters på sommermeny, fra to pers. Hver fredag, kan serveres også lørdag. Enkel oppvarming av hovedrett gjerne på grill, dander selv. På forespørsel leveres menyen andre dager om fem pers eller flere.

Pris

439

3-retter hjort indrefilet

Kokk bestilles utenom for oppvarming og dandering av rettene på stedet, servitører kan også ordnes. Ta kontakt for flere menyforslag på 3-5 retters menyer med kokk på stedet.

Pris

555

Lurer du på noe?

Skriv din melding under eller gå til bestilling

Hold deg oppdatert!

Jegerveien 4, 0777 Oslo

(+47) 976 31 925

  • Facebook
  • Insta

©2020 Mattis Mat AS by Dahlgren Design