3-retter hjort indrefilet

Minimum antall

10

Menyen trenger kokk på stedet. Kokk bestilles utenom for oppvarming og dandering av rettene på stedet om ønskelig. Da kan rettene serveres på kundens tallerkener.

Pris

555

,-

  • Ovnsbakt lettsaltet torsk toppet med urtevinagrette. Servert med spinat, asparges og reddik. Retten blir servert med hollandeise.


  • Rosastekt kronhjort indrefilet servert med sesongens grønnsaker, pastinakkpuré, fondantpotet og kraftig rødvinssaus. Toppet med tyttebær og urter.


  • Bær og frukt toppet med avbrent sabayone og et dryss av karamell-pistasj og hvit karamellisert hvit sjokolade.

Menyen trenger kokk på stedet. Rettene serveres på kundens tallerkener. 750 per time. Vanligvis 3-4t totalt. Si i fra ved allergen, det tas hensyn og tilpasses. Merk: ved bestilling av personell på stedet vil menyprisen øke med 10% pga. serveringsmoms som er høyere enn ved kun catering. Ta kontakt om du skulle være i tvil.

Drikkeforslag: Forrett - Mosbacher Riesling Trocken 2018. HovedrettLa Gemella Barbera d'Alba 2018 Dessert - Åkre Gard Edel sider eller Santo del Chianti Classico 2009

Ekstra retter

Ostetallerken

Ostetallerken med sprøtt brød, aprkoskrem, nøtter og masse deilig ost.

Pris

95

Kikerte og nøttestek

Om du har en eller flere gjester som er vegetar, kan det lages en varmrett for dem. Dette gjøres uten ekstra kostnad på din meny.

Pris

35

Aspargeskrukke

Aspargeskrukkke - mini asparges som titter opp fra jorda. Jord, lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost) (hvete, bygg, rug, soya, melk, sesamfrø)

Pris

45

Mattis sine sjokoboller

Mattis sine sjokoladeboller fylt med marsipan og marengs. Dryss av pistasj og salt lakris på toppen.

Pris

280

Søtpaprika med fetaost

Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme.

Pris

35

Flere menyer

3-retter høst

Forrett blir levert på porsjonstallerken, hovedretten i ildfaste former i en varmekasse og desserten serveres i porsjonsskåler. Varmmat i termokasse i ildfaste former.

Pris

495

3-retter hjort indrefilet

Menyen trenger kokk på stedet. Kokk bestilles utenom for oppvarming og dandering av rettene på stedet om ønskelig. Da kan rettene serveres på kundens tallerkener.

Pris

555

3-retter andebryst

Forrett blir levert på porsjonstallerken, hovedretten i ildfaste former i en varmekasse og desserten serveres i porsjonsskåler. Varmmat i termokasse i ildfaste former.

Pris

519

Hold deg oppdatert!

Jegerveien 4, 0777 Oslo

(+47) 976 31 925

  • Facebook
  • Insta

©2020 Mattis Mat AS by Dahlgren Design