3-retter helgekos

Minimum antall
2
Minimum 2 pers. Nå kan du få 3-retter meny fra kun 2 pers. Hver eneste fredag som kan serveres lørdag om ønskelig. Meny kan variere fra helg til helg. Enkel oppvarming og anvisning, alt er ferdig.
Pris
395
,-
Meny for levering/henting fredag 25. des. Maten kan serveres også lørdagen. Bestill senest kl. 15 torsdager, kan bli utsolgt før det.
Vietnamesisk vårrull fylt med kreps og krabbe. Servert med teriyakisaus og mangosalat. Toppet med reddik, spirer og sprøtt brød.
Rosastekt glasert andebryst fra Stange Gård servert med sesongens grønnsaker, gresskar-gulrotpuré, fondantpotet, rødvin basert salvie- og appelsin saus. Toppet med spirer og urter
Hvitsjokoladeterte med pistasj blir servert på tre fjøl med aprikoskrem, makron og sjokolade-vannbakkels med saltet karamell. Drys av karamellisert hvit sjokolade.
Hente selv hver fredag i Jegerveien 4 mellom 15.30-16.00
Levering hver fredag mellom 16-17.00 (Levering koster 120,-)