3-retter helgekos

Minimum antall

2

Minimum 2 pers. Nå kan du få 3-retter meny fra kun 2 pers. Hver eneste fredag som kan serveres lørdag om ønskelig. Meny kan variere fra helg til helg. Enkel oppvarming og anvisning, alt er ferdig. Første helg fredag 4. des.

Pris

395

,-

Meny for levering/henting fredag 4. des. Maten kan serveres også lørdagen. 


Kjøkkenets lettrøkte ørret med reddik, spirer og granateple. Servert med lun blomkålkrem smaksatt trøffel.

Sprøtt saltet brød og kryddersmør.


Rosastekt glasert andebryst fra Stange Gård servert med sesongens grønnsaker, fondantpotet, rødvin basert salvie- og appelsin saus. Toppet med spirer og urter


Hvitsjokoladeterte med pistasj blir servert med aprikoskrem, makron og sjokolade-vannbakkels med saltet karamell . Drys av karamellisert hvit sjokolade.



Hente selv hver fredag i Jegerveien 4 mellom 15-17. 

Levering hver fredag mellom 17-18 (Levering koster 120,-) 

Menyskilt med allergenoversikt følger med levering. Du må kun varme opp varmmat samt dandere rettene etter anvisning. Svært enkelt for kunde. Ingen retur er nødvendig. 


Drikkeforslag: Forrett - Mosbacher Riesling Trocken 2018. HovedrettFèlsina Berardenga Chianti Classico 2018 Dessert - Åkre Gard Edel sider eller Santo del Chianti Classico 2009

 

Ekstra retter

Ostetallerken

Ostetallerken med sprøtt brød, aprkoskrem, nøtter og masse deilig ost.

Pris

95

Saftig foccacia

Kjøkkenets aioli, nybakt focaccia med frø, urter og chili, kjøkkenets trøffelsmør og kryddersmør.

Pris

25

Aspargeskrukke

Aspargeskrukkke - mini asparges som titter opp fra jorda. Jord, lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost) (hvete, bygg, rug, soya, melk, sesamfrø)

Pris

45

Kikerte og nøttestek

Om du har en eller flere gjester som er vegetar, kan det lages en varmrett for dem. Dette gjøres uten ekstra kostnad på din meny.

Pris

35

Søtpaprika med fetaost

Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme.

Pris

35

Mattis sine sjokoboller

Mattis sine sjokoladeboller fylt med marsipan og marengs. Dryss av pistasj og salt lakris på toppen.

Pris

280

Flere menyer

Nyttårsaften

3-retters nyttårsmeny som kan leveres dagen før eller hentes på nyttårsaften. Minimum 2 pers. Enkel oppvarming med anvisning, alt er ferdig. Dander selv.

Pris

425

Juletallerken

Fra 6 pers. Inspirert av julen og de klassiske smakene, blir lagt opp porsjonsvis i fine sorte engansformer.

Pris

265

Stor julebuffet

Den mest populære menyen i julen. Inspirert av julen og de klassiske smakene, men med inspirasjon fra flere verdenshjørner.

Pris

415

Julemiddager

Våre tradisjonelle julemiddager lages av de beste råvarer, og alt kommer helt ferdig.

Pris

325

Juletapas

Fra 6 pers. Tapas med mange spennende julesmaker. Kan legges opp porsjonsvis om ønskelig.

Pris

325

Skogens bær

Blir dander og levert i porsjonsform som på bildet

Pris

55

Hold deg oppdatert!

Jegerveien 4, 0777 Oslo

(+47) 976 31 925

  • Facebook
  • Insta

©2020 Mattis Mat AS by Dahlgren Design