3-retter høst

Minimum antall

10

Forrett blir levert på porsjonstallerken, hovedretten i ildfaste former i en varmekasse og desserten serveres i porsjonsskåler. Varmmat i termokasse i ildfaste former.

Pris

495

,-

  • Kjøkkenets lettrøkte ørret med reddik, spirer og granateple. Servert med lun blomkålkrem smaksatt trøffel, sprøtt saltet brød og kryddersmør.
     

  • Rosa helstekt indrefilet av lam med rødbetpuré  og deilige urtestekte poteter med olivenolje. Servert med smørbakte beter og rotgrønnsaker. Toppet med redusert rødvinssaus og urter
     

  • Hvitsjokoladeterte med pistasj blir servert på tre fjøl med aprikoskrem, makron og sjokolade-vannbakkels med saltet karamell . Drys av karamellisert hvit sjokolade.

Menyskilt med allergenoversikt følger med levering. Si likevel i fra ved allergen, det tas hensyn og tilpasses. Du må kun kutte opp kjøttet etter anvisning. Svært enkelt for kunde. Merk: Ved bestilling av personell på stedet vil miniprisen øke med 10% pga. serveringsmoms som er høyere enn ved kun catering. Ta kontakt om du skulle være i tvil.

 

Drikkeforslag: Forrett - Mosbacher Riesling Trocken 2018. HovedrettFèlsina Berardenga Chianti Classico 2018 Dessert - Åkre Gard Edel sider eller Santo del Chianti Classico 2009

 

Ekstra retter

Ostetallerken

Ostetallerken med sprøtt brød, aprkoskrem, nøtter og masse deilig ost.

Pris

95

Saftig foccacia

Kjøkkenets aioli, nybakt focaccia med frø, urter og chili, kjøkkenets trøffelsmør og kryddersmør.

Pris

25

Aspargeskrukke

Aspargeskrukkke - mini asparges som titter opp fra jorda. Jord, lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost) (hvete, bygg, rug, soya, melk, sesamfrø)

Pris

45

Kikerte og nøttestek

Om du har en eller flere gjester som er vegetar, kan det lages en varmrett for dem. Dette gjøres uten ekstra kostnad på din meny.

Pris

35

Søtpaprika med fetaost

Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme.

Pris

35

Mattis sine sjokoboller

Mattis sine sjokoladeboller fylt med marsipan og marengs. Dryss av pistasj og salt lakris på toppen.

Pris

280

Flere menyer

3-retter høst

Forrett blir levert på porsjonstallerken, hovedretten i ildfaste former i en varmekasse og desserten serveres i porsjonsskåler. Varmmat i termokasse i ildfaste former.

Pris

495

3-retter hjort indrefilet

Menyen trenger kokk på stedet. Kokk bestilles utenom for oppvarming og dandering av rettene på stedet om ønskelig. Da kan rettene serveres på kundens tallerkener.

Pris

555

3-retter andebryst

Forrett blir levert på porsjonstallerken, hovedretten i ildfaste former i en varmekasse og desserten serveres i porsjonsskåler. Varmmat i termokasse i ildfaste former.

Pris

519

Hold deg oppdatert!

Jegerveien 4, 0777 Oslo

(+47) 976 31 925

  • Facebook
  • Insta

©2020 Mattis Mat AS by Dahlgren Design