
3-retter elg

Minimum antall
15
De beste nordiske råvarer satt sammen til en 3-retters meny, med fokus på vilt fra vårt land. Dette er vår flotteste 3-retter som i utgangspunktet trenger kokk på stedet.
Pris kr
820
,- per pers
820
Kokk danderer rettene porsjonsvis på tallerken. Dette kan bestilles utenom. Servitører kan også ordnes. Se mer info under menyen i grønn boks.
Ta kontakt for flere menyforslag på 3-5 retters menyer med kokk på stedet. Se de to andre 3- retterne om du ikke ønsker kokk.
Forrett
To ferske smørstekte gigant kamskjell servert med jordskokkkrem. Toppet med asparges, sprø gresskarkjerner og spirer.
Hovedrett
Rosastekt elg ytrefilet servert med sølvløk, syltet gulbete og rotgrønnsaker. Pastinakkpuré, fondantpotet og kraftig rødvinssaus. Toppet med tyttebær og sprø grønnkål.
Dessert
Havtornmousse toppet med redusert havtorn. Blir servert med kjøkkenets sjokoladekonfekt og sprøstekt pistasj.
Menyinfo og drikkeforslag
Menyen trenger kokk på stedet 850,- per time. Vanligvis 3-4 timer totalt. Si ifra om du ønsker andre menyforslag fra menyer som krever kokk på stedet. Rettene serveres på kundens tallerkener om ikke annet er avtalt. Si i fra ved allergen og spesialkost, da kan det tas ekstra hensyn og tilpasses dine ønsker.
Merk: Ved bestilling av personell på stedet vil menyprisen øke med 10% pga. serveringsmoms (25%) som er høyere enn cateringmoms (15%). Ta kontakt om du skulle være i tvil hva dette betyr for ditt selskap.
Drikkeforslag: Forrett - Mosbacher Riesling Trocken 2018. Hovedrett - Crozes Hermitage La Petite Ruche 2018. Dessert – Prøv norsk sider fra Åkre Gård Edel sider eller italienske Falchetto Moscato
Ekstra retter

Ostetallerken
Fire modne oster av beste kvalitet. Servert med aprikoskompott, glaserte nøtter, hvitvinsdampet tranebær, fiken og sprøtt fruktbrød. Blir lagt opp porsjonsvis.
Pris
120

Focaccia og smør
Nybakt focaccia med urter og hvitløk kommer med fluffy Røros smør med smak av trøffel og urter.
Pris
25
Flere menyer

3-retter elg
De beste nordiske råvarer satt sammen til en 3-retters meny, med fokus på vilt fra vårt land. Dette er vår flotteste 3-retter som i utgangspunktet trenger kokk på stedet.
Pris
820

Ekstrarett ost
Mellom hovedrett og dessert tilbyr vi en osterett. Lagt opp porsjonsvis på våre tallerkener om ønskelig. Perfekt om du ønsker at middagen skal vare litt lenger.
Pris
169

3-retter and
Forrett og dessert blir levert helt ferdig dandert på våre flotte porselenstallerkener porsjonsvis. Hovedrett blir levert varm på flotte fat og skåler i varmekasse.
Pris
669

Velkomstsnadder
Et utvalg av småretter som er tilpasset stående velkomst med noe godt i glasset. Blir lagt opp på fat og skåler med tilhørende cocktailpinner.
Pris
95

3-retter hjort
Forrett og dessert blir levert helt ferdig dandert på våre flotte porselenstallerkener porsjonsvis. Hovedrett blir levert varm på flotte fat og skåler i varmekasse.
Pris
649