3-retter andebryst

Minimum antall

10

Forrett blir levert på porsjonstallerken, hovedretten i ildfaste former i en varmekasse og desserten serveres i porsjonsskåler. Varmmat i termokasse i ildfaste former.

Pris

519

,-

Forrett

Vietnamesisk vårrull fylt med kreps og krabbe. Servert med teriyakisaus og mangosalat. Toppet med reddik, spirer og sprøtt brød.

 

Hovedrett

Rosastekt glasert andebryst fra Stange Gård servert med sesongens grønnsaker, gresskar-gulrotpuré, fondantpotet, rødvin basert salvie- og appelsin saus. Toppet med spirer og urter

 

Dessert

Mangomousse toppet med sjokolade-vannbakkels med saltet karamell og deilig makron. Dryss av pistasj, karamellisert hvit sjokolade og bringebær.

Menyinfo og drikkeforslag

Menyskilt med allergenoversikt følger med levering. Si likevel i fra ved allergen. Forrett blir levert på porsjonstallerken, hovedretten i ildfaste former i en varmekasse og desserten serveres i porsjonsskåler. Varmmat i termokasse i ildfaste former. Du må kun kutte opp kjøttet etter anvisning. Svært enkelt for kunde. Merk: Ved bestilling av personell på stedet vil miniprisen øke med 10% pga. serveringsmoms som er høyere enn ved kun catering. Ta kontakt om du skulle være i tvil.


Drikkeforslag: Forrett - Mosbacher Riesling Trocken 2018. Hovedrett - Fenocchio Barbera d'Alba Superiore 2018 Dessert - Åkre Gard Edel sider eller Santo del Chianti Classico 2009


Ekstra retter

Ostetallerken

Ostetallerken med sprøtt brød, aprkoskrem, nøtter og masse deilig ost.

Pris

95

Saftig foccacia

Kjøkkenets aioli, nybakt focaccia med frø, urter og chili, kjøkkenets trøffelsmør og kryddersmør.

Pris

25

Aspargeskrukke

Aspargeskrukkke - mini asparges som titter opp fra jorda. Jord, lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost) (hvete, bygg, rug, soya, melk, sesamfrø)

Pris

45

Kikerte og nøttestek

Om du har en eller flere gjester som er vegetar, kan det lages en varmrett for dem. Dette gjøres uten ekstra kostnad på din meny.

Pris

35

Søtpaprika med fetaost

Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme.

Pris

35

Sjokoboller 12 stk stor pk

Mattis sine sjokoladeboller fylt med marsipan og marengs, Toppet med lakris og pistasj. Stor pakke inneholder 13 stk.

Pris

219

Flere menyer

2-retters andelår

2-retters, fra to pers. Hver fredag, kan serveres også lørdag. Enkel oppvarming av hovedrett, dander selv. På forespørsel leveres menyen andre dager om 5 pers eller flere.

Pris

345

3-retter andebryst

Forrett blir levert på porsjonstallerken, hovedretten i ildfaste former i en varmekasse og desserten serveres i porsjonsskåler. Varmmat i termokasse i ildfaste former.

Pris

519

3-retter sommer

3-retters på sommermeny, fra to pers. Hver fredag, kan serveres også lørdag. Enkel oppvarming av hovedrett gjerne på grill, dander selv. På forespørsel leveres menyen andre dager om fem pers eller flere.

Pris

439

3-retter hjort indrefilet

Kokk bestilles utenom for oppvarming og dandering av rettene på stedet, servitører kan også ordnes. Ta kontakt for flere menyforslag på 3-5 retters menyer med kokk på stedet.

Pris

555

Lurer du på noe?

Skriv din melding under eller gå til bestilling

Hold deg oppdatert!

Jegerveien 4, 0777 Oslo

(+47) 976 31 925

  • Facebook
  • Insta

©2020 Mattis Mat AS by Dahlgren Design