3-retter andebryst

People.png

Minimum antall

10

Forrett blir levert på porsjonstallerken, hovedretten i ildfaste former i en varmekasse og desserten serveres i porsjonsskåler. Varmmat i termokasse i ildfaste former.

Pris

540

,-

Forrett

Vietnamesisk vårrull fylt med kreps og krabbe. Servert med teriyakisaus og mangosalat. Toppet med reddik, spirer og sprøtt brød.

 

Hovedrett

Rosastekt glasert andebryst fra Stange Gård servert med sesongens grønnsaker, gresskar-gulrotpuré, fondantpotet, rødvin basert salvie- og appelsin saus. Toppet med spirer og urter

 

Dessert

Mangomousse toppet med sjokoladekonfekt og deilig makron. Dryss av pistasj, karamellisert hvit sjokolade og bringebær.

Menyinfo og drikkeforslag

Menyskilt med allergenoversikt følger med levering. Si likevel i fra ved allergen. Forrett blir levert på porsjonstallerken, hovedretten i ildfaste former i en varmekasse og desserten serveres i porsjonsskåler. Varmmat i termokasse i ildfaste former. Du må kun kutte opp kjøttet etter anvisning. Svært enkelt for kunde. Merk: Ved bestilling av personell på stedet vil miniprisen øke med 10% pga. serveringsmoms som er høyere enn ved kun catering. Ta kontakt om du skulle være i tvil.


Drikkeforslag: Forrett - Mosbacher Riesling Trocken 2018. Hovedrett - Fenocchio Barbera d'Alba Superiore 2018 Dessert - Åkre Gard Edel sider eller Santo del Chianti Classico 2009


Ekstra retter

rrIMG_2932.jpg

Ostetallerken

Ostetallerken med sprøtt brød, aprkoskrem, nøtter og masse deilig ost.

Pris

120

rrIMG_2932.jpg

Saftig foccacia

Nybakt focaccia med frø, urter og chili, kjøkkenets trøffelsmør og kryddersmør.

Pris

25

rrIMG_2932.jpg

Aspargeskrukke

Aspargeskrukkke - Jord, lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost)

Pris

49

rrIMG_2932.jpg

Kikerte og nøttestek

Om du har en eller flere gjester som er vegetar, kan det lages en varmrett for dem. Dette gjøres uten ekstra kostnad på din meny.

Pris

49

rrIMG_2932.jpg

Søtpaprika med fetaost

Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme.

Pris

39

rrIMG_2932.jpg

Sjokoboller 12 stk stor pk

Mattis sine sjokoladeboller fylt med bringeærmarengs og lakrisbunn. Toppet med salt lakris og pistasj.

Pris

219

Flere menyer

rrIMG_2932.jpg

3-retter vinter

3-retters vintermeny, fra fem pers. Enkel oppvarming av hovedrett om under 15 pers.

Pris

550

rrIMG_2932.jpg

3-retter hjort indrefilet

Kokk bestilles utenom for oppvarming og dandering av rettene på stedet, servitører kan også ordnes. Ta kontakt for flere menyforslag på 3-5 retters menyer med kokk på stedet.

Pris

575

rrIMG_2932.jpg

3-retter andebryst

Forrett blir levert på porsjonstallerken, hovedretten i ildfaste former i en varmekasse og desserten serveres i porsjonsskåler. Varmmat i termokasse i ildfaste former.

Pris

540

Lurer du på noe?

Skriv din melding under eller gå til bestilling

Takk, vi svarer deg snart.