
3-retter and - B

Minimum antall
10
Forrett og dessert blir levert helt ferdig dandert på våre flotte porselenstallerkener porsjonsvis. Hovedrett blir levert varm på flotte fat og skåler i varmekasse.
Pris kr
478
,- per pers
478
Andebryst må kunden skjære selv etter anvisning. Hovedrett serveres som fatservering.
Ta kontakt om du ønsker hovedretten levert på engangs og klar til at du selv fordeler på tallerkener, istedenfor fatservering på vårt porselen som er standard.
Forrett
Kjøkkenets lettrøkte laks servert med jordskokkrem, toppet med sprø gresskarkjerner og trøffel- urtevinagrette.
Hovedrett
Rosastekt glasert andebryst servert med sølvløk og sesongens grønnsaker, små urtestekte Bjertnæs og Hoel poteter og rødvinbasert salvie- og appelsinsaus. Toppet med urter.
Dessert
Mango og lime mousse med pasjonsfruktsaus toppet med kjøkkenets sjokoladekonfekt, dryss av pistasj og bær.