3-Retter Vår

Minimum antall
10
Rosa helstekt indrefilet av okse med varme salviebakte småtomater og deilige urtestekte poteter med olivenolje. Servert med smørbakte beter og rotgrønnsaker.
Pris
399
,-
Kjøkkenets lettrøkte ørret med reddik, spirer og granateple. Hell over urte- og sitrusvinaigrette «à la minute». Servert med sprøtt saltet brød.
Rosa helstekt indrefilet av okse med varme salviebakte småtomater og deilige urtestekte poteter med olivenolje. Servert med smørbakte beter og rotgrønnsaker. Toppet med redusert rødvinssaus og urter
Hvitsjokoladeterte med pistasj blir servert på tre fjøl med aprikoskrem, makron og sjokolade-vannbakkels med saltet karamell. Drys av karamellisert hvit sjokolade.
Forretten og dessert blir levert ferdig dandert på tallerken. Hovedretten i fine ildfaste former i en varmekasse.