3-Retter Vår

People.png

Minimum antall

10

Rosa helstekt indrefilet av okse med varme salviebakte småtomater og deilige urtestekte poteter med olivenolje. Servert med smørbakte beter og rotgrønnsaker.

Pris

399

,-

Kjøkkenets lettrøkte ørret med reddik, spirer og granateple. Hell over urte- og sitrusvinaigrette «à la minute». Servert med sprøtt saltet brød. Rosa helstekt indrefilet av okse med varme salviebakte småtomater og deilige urtestekte poteter med olivenolje. Servert med smørbakte beter og rotgrønnsaker. Toppet med redusert rødvinssaus og urter Hvitsjokoladeterte med pistasj blir servert på tre fjøl med aprikoskrem, makron og sjokolade-vannbakkels med saltet karamell. Drys av karamellisert hvit sjokolade.

Menyinfo og drikkeforslag

Forretten og dessert blir levert ferdig dandert på tallerken. Hovedretten i fine ildfaste former i en varmekasse.

Ekstra retter

Flere menyer

Lurer du på noe?

Skriv din melding under eller gå til bestilling

Takk, vi svarer deg snart.