3-Retter Vår

Minimum antall

10

Rosa helstekt indrefilet av okse med varme salviebakte småtomater og deilige urtestekte poteter med olivenolje. Servert med smørbakte beter og rotgrønnsaker.

Pris

399

,-

Kjøkkenets lettrøkte ørret med reddik, spirer og granateple. Hell over urte- og sitrusvinaigrette «à la minute». Servert med sprøtt saltet brød. Rosa helstekt indrefilet av okse med varme salviebakte småtomater og deilige urtestekte poteter med olivenolje. Servert med smørbakte beter og rotgrønnsaker. Toppet med redusert rødvinssaus og urter Hvitsjokoladeterte med pistasj blir servert på tre fjøl med aprikoskrem, makron og sjokolade-vannbakkels med saltet karamell. Drys av karamellisert hvit sjokolade.
Forretten og dessert blir levert ferdig dandert på tallerken. Hovedretten i fine ildfaste former i en varmekasse.

Ekstra retter

Flere menyer

Hold deg oppdatert!

Jegerveien 4, 0777 Oslo

(+47) 976 31 925

  • Facebook
  • Insta

©2020 Mattis Mat AS by Dahlgren Design