Skriv i gjesteboken:

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Hva andre har skrevet:

"Fantastisk god og spennende mat som falt i smak hos alle gjestene. Mattis Mat kan anbefales på det varmeste."
-Sven Gj.
"Beste cateringen ever! Nydelig mat og topp service fra Mattis! :-)"
-Toril Lahnstein
"Hallo Mattismat, Jeg er veldig fornøyd med nydelig mat, som var veldig variert og alt smakte veldig godt, gjestene var kjempefornøyd og flere fikk med mat i "skoposen" siden det var godt mål på mengden :-) . Sjåføren var hyggelig serviceminded og satt opp alle rettene med skilt. Nyttig, jeg ble dessuten positivt overrasket over det fine serviset, som gjorde at alt så innbydende ut. Jeg kommer til å anbefale Mattismat til alle jeg vet om i bekjentskapskretsen, som trenger catering."
-anne-karine schackt
"Tusen takk, Mattis, for nydelige tapas til vår familiefest! Rikelige porsjoner og alle gjestene skrøt av maten. Vi kommer sikkert tilbake til deg ved en senere anledning!"
-Frida Rustad
"Takk for en fantastisk 3-retters nyttårsmeny! Punktlig levering, utrolig bra service fra bestilling til leveranse, og frem for alt, fantastisk god mat! Anbefales på det varmeste!"
-Martina Ohlsson
"Vil gjerne skryte av Mattis som leverte en 3-retters meny, anrettet på stedet, til min 70-års feiring 4/6.
Nydelig mat, rikelige porsjoner og rolig og presis servering. Anbefales på det varmeste. Kommer helt klart tilbake til Mattis ved neste anledning. "
-Christina Rundberg
"Vil varmt anbefale festmat fra Mattis. Leverer presis (du behøver ikke sove dårlig) og maten er rikelig og kjempegod. Har nettopp feiret 50-årsdag hjemme hos oss, hadde ikke blitt det samme uten maten fra Mattis."
-Cecilie Mo Batalden
"Takk til deg Mattis som på svært kort varsel hjalp meg med mat til selskap for min mann 29. mai. Dine anbefalinger på meny traff eksakt slik du sa. Innholdet var nydelig anrettet og smakte utrolig godt. Store og gode porsjoner. Kjempeservice, rett og slett!! Kommer gjerne tilbake!"
-Wendy
"Tusen takk for nydelig kjøttsuppe. Den var fantastisk god, og akkurat slik jeg ønsket at den skulle bli med ingredienser, smak og størrelse. Tankeleser er du :-) Vi fikk masse skryt, og vi skålte for kokken.
"
-Camilla Seip Stette
"Da står det igjen å takke for alt du gjorde for så mange i går. Alle var over seg av begeistring.
Maten din er en opplevelse. Det er smak i hver eneste bit.
Du er også en meget behagelig person å samarbeide med. All honnør.
"
-Venke Wikborg
"Kjære Mattis og dine servitører,
Tusen takk for nydelig 3-retters middag som dere laget og serverte i min disputasmiddag i Trosterudvillaen. Hjortefileten var så mør at den nesten smeltet i munnen. Servitørene gjorde en flott jobb i noe trange omgivelser med 46 gjester til bords. Dere var med på å gjøre kvelden til en fantastisk opplevelse for meg, og anbefales heretter til alle kjente.
Mvh Cecilie
"
-Cecilie Wium
"En varm takk til Mattis for et fantastisk tapasbord levert til vår sønn Andreas` konfirmasjon! (tapasmeny nr. 3)
Tapasbordet var meget velsmakende og variert, lekkert lagt på på porselensfat. Det flotte tapasbordet var i aller høyeste grad med på å skape den gode stemningen og atmosfæren rundt bordet sammen med taler og sanger! Gjestene storkoste deg og det var rikelig med mat!
Maten ble presist levert i forhold til avtalen på dagen 24/5!
Kan anbefale MattisMat på det varmeste!!"
-Anne Clifford
"Vi hadde en fantastisk opplevelse og et flott samarbeid med Mattis, da vi arrangerte selskap for 50+ gjester. Vi ønsket en "norsk" meny (norske råvarer) og etter flere runder frem og tilbake, ble det både porsjerte torsketunger i øl, bacalao, gode pølser, og masse herlig små retter!!! Så - bort med tapas - heia Norge! Mattis er super å diskutere med, har flotte ideer og er en meget behagelig, pålitelig og flott mann å samarbeide med!!! Tusen tusen takk! Du er en klar favoritt!!!!!

Christine "
-Christine Jegstad Thorsby
"Tusen, tusen takk Mattis for strålende mat og servering til vår årsmiddag!
Terje Sorteberg
ADM. Direktør
Realkapital Utvikling AS"
-TS
"Ville bare takke deg for fantastisk mat sist lørdag. Jeg har nå sendt din kontakt info videre og er sikker på at du vil gjøre kjempe suksess da både smaken og tilberedelsen var helt utrolig! Undres om du ikke blir den norske utgaven av "the naked chef" Jamie Oliver;)

Lykke til videre, det er veldig sannsynlig at vi vil ta kontakt med deg igjen!"
-Kathrine Brustad
"Takk for nydelig mat på søndag! Jeg var imponert over hva du fikk til. I morgen skal vi i 50 årslag på Strand restaurant, men jeg tror du ville slått gourmet restauranten langt ned i støvlene"
-Åse Marit Befring
"Tusen takk for en helt fantastisk middagsservering i vårt bryllup. Maten var kjempebra og gjestene og vi var veldig fornøyde. Alt gikk veldig bra og maten smakte utsøkt. Vi kommer til å anbefale deg på det varmeste til alle våre bekjente."
-Marte Bruksaas