top of page
MattisCatering_2302-659.jpg

Betingelser

 

Din bekreftelse

I din bekreftelse følger punkter som er viktig at er riktig utfylt. Sjekk at alt stemmer. Det er kunden selv som er ansvarlig for at informasjon som er gitt i bekreftelsen er korrekt. Ved å bekrefte bekreftelsen på mail, er avtalen bindende i henhold til innholdet i bekreftelsen og   betingelsene som står her på nettsiden. Senest endring av bekreftelse er 4 døgn før levering.

 

 

 

Avbestilling og endring

Du kan avbestille og endre bestillingen din innen 4 døgn før arrangement uten noen form for kostand. Når det gjenstår 4 døgn før levering, kan ikke din levering avbestilles og det vil bli fakturert for det du har bestilt.

Merk! Dette gjelder uansett grunn du måtte ha for avlysning. Vi har full forståelse for at dette er vanskelig for mange, men vi påføres kostnader ved innkjøp, planlegning og matlagning.

​Levering og henting: 

Ved levering av maten til kunden påløper et gebyr på kr 375.-.

 

Vi leverer kun til Oslo og Bærum. Om du ønsker levering utenfor dette område ta kontakt med oss. Så sjekker vi opp mulighet for levering basert på antall gjester, kapasitet og adresse.

Ved henting av brukt service og utstyr hos kunden påløper et gebyr på kr 375.-.  

Din levering kan hentes og utsyr returneres til Mattis Mat i Jegerveien 4, 0777 uten leverings- eller hentegebyr.

Før henting av utstyr skal fat, miniformer og annet utstyr skyldes helt fritt for matrester og olje. Alt skal fremstå som rent. Du trenger ikke bruke såpe.

  • Sjekk at alt på utstyrslistene kommer med i retur.  

  • Pakk alt i grå kasser og varmekasser.

 

Dersom returnert porselen og utstyr ikke fremstår som rent, påløper en kostnad på kr 750,- uansett mengde. Deretter en kostnad per påbegynte arbeidstime 750,- (minstesum 750,-).

Henting av utstyr: Vi henter utstyr mandag til fredag på dagtid. Det kan avtales å sette utstyret ut på skjult plass. Om det settes under åpen himmel, dekk til med tom kasse på toppen.

Manglende retur av utstyr: Service og utstyr som ikke er returnert innen to døgn må ersattes i sin helhet og blir fakturert.

Returnering av utstyr selv: Skal du returnere utstyr selv må dette gjøres senest to døgn etter selskapet til Mattis Mat AS i Jegerveien 4, 0777 Oslo. Du kan returnere til alle tider på døgnet. Er det ikke åpent så kan du sette det utenfor.

Merk! Setter du utsyr utenfor må du sende melding til 97631925 med bilde og ditt navn.

Her kommer en liten kjørebeskrivelse til Jegerveien 4. Ved henting og retur.

Ta av fra Slemdalsveien opp Jegerveien. Kjør oppover ca. 150 m til du har en rød barnehage til venstre for deg. Ta til venstre rett etter barnehagen. (Her er det også et skilt med pil). Kjør oppover bakken og forbi det store hvite huset helt innerst på parkeringsplassen.  Ring på ringeklokken ved nedgangen til trappen der det står «Mattis Mat».

  • Facebook
  • Insta
MattisCatering_2302-491.jpg

STOR ORIGINAL TAPAS

Nysgjerrighet, nyskaping og kreativitet er stikkord for vår signaturmeny som er utviklet og forbedret siden oppstarten for åtte år siden.

Mindre råvareendringer

Vi forbeholder oss retten til å erstatte enkelte råvarer med likestilte råvarer dersom vi opplever råvaremangel. Dette gjelder kun mindre justeringer i råvarer og resultatet skal alltid bli like bra eller bedre. Allergioversikten vil ikke endre seg og står om ikke annet er avtalt.

 

Faktura

Du vil motta din faktura på mail etter at ditt selskap er over. Forfallsdato er 10 dager. Husk å opplyse før levering hvis faktura skal sendes til firma (org.nr. og navn på firma) eller annen person enn deg som bestiller.

​Andre avtaler

Om du har bestilt annen meny, eller har en spesiell cateringavtale, vil du finne betingelser i din bekreftelse.  Om noe virker uavklart er det bare å ta kontakt.

Betingelser for selskapsmeny / personell på stedet

Merk: Ved bestilling av personell på stedet vil menyprisen og kjøring etc. øke med 10% pga. serveringsmoms som er høyere enn ved kun catering. Ta kontakt om du skulle være i tvil om hva dette fører til for din faktura. Prisene på personell er allerede regnet på inn i den høyere momssatsen.

Kokk

Timespris for kokk starter og slutter i Jegerveien 4, kr 850,- pr. time. Kokk som kommer, skal varme opp samt tilberede siste forberedelser til maten på ditt kjøkken. Kokk tar i utgangspunktet kun ansvaret for maten og rydding/vasking av utstyr brukt til matlagning. Servitør må evt. bestilles i tillegg.

Servitør

Timespris for servitør starter og slutter i Jegerveien 4, kr 650,- pr. time . Kokk og servitør kommer vanligvis sammen. Etter kl. 24.00 er prisene 750,- pr time (alle dager). Servitører må være minst 4 timer på ditt arrangement. Om servitør skal bli igjen etter at kokk har dratt fra selskapet, må dette avtales på forhånd og taxi dekkes av kunde om det ikke er god tilgang på offentlig transport.

Kjøkken

Det forventes ikke mye av ditt kjøkken. Vanlig hjemme komfyr, vask og benker. Om du har veldig liten kjøkkenplass, treg ovn eller annet som du selv tror er greit å informere om, så informer om dette.

Tallerkener

Du kan varme opp dine egne tallerkener om du har varmeskap eller lignende. Om du ikke har varme tallerkener vil ikke maten holde seg så lenge varm fra den er ferdig dandert. Sett tallerkenene i ovnen på 70 grader, 30 minutter før kokken kommer. Så tar kokken tallerkenene ut og putter de i varmekasse. Husk å avtale dette på forhånd slik at vi tar med oss varmekasse.

MattisCatering_2302-183.jpg

STOR ORIGINAL TAPAS

Nysgjerrighet, nyskaping og kreativitet er stikkord for vår signaturmeny som er utviklet og forbedret siden oppstarten for åtte år siden.

bottom of page