Nyttårsmeny

På nyttårsaften kan du få selskapsmaten levert på døren. Maten kommer ferdig. Alt du trenger å gjøre selv er oppvarming og dandering etter anvisning. Levering 170,- eller hentes i Jegerveien 4 uten ekstra kostnad. Minimum 6 personer. Levering etter avtale mellom 14-17.30 på nyttårsaften.

Gå til bestilling

Se fremgangsmåte

Velg mellom andebryst eller okse indrefilet til hovedrett.

Forrett: Vietnamesisk vårrull fylt med kreps og krabbe. Servert med teriyakisaus og mangosalat. Toppet med reddik, spirer og sprøtt brød.

 

Hovedrett: Rosastekt honning glasert andebryst fra Stange Gård med gresskarpuré og fondantpotet. Servert med smørbakte rotgrønnsaker og sjalottløk. Toppet med rødvin basert appelsin saus.

 

eller

Hovedrett: Rosa helstekt indrefilet av norsk storfe med gresskarpuré og fondantpotet. Servert med smørbakte rotgrønnsaker og sjalottløk. Toppet med redusert rødvinsaus.

 

Dessert: Mango panne cotta toppet med sjokoladekrem servert med pasjonsfruktsirup, marengs, sjokoladepynt og sprø karamellpistasj.

3-retters med andebryst 429, 3- retters med okse indrefilet 479,-

Fingermat

Hva med litt fingermat før middag?

Fylt søtpaprika med fetaost, soltørrede tomater og vårløk
25,-

Kjøkkenets røkte ørret med avokadokrem
25,-

Kjøkkenets nyttårpate servert med spirer og aprikospurre
19,-