Selskapsmenyer


  Menyer kan tilpasses etter ønsker, anledning og spesialkost. Uten ekstra kostnader er minimum antall gjester 10 pers.

 • Alle menyene kommer på flotte pyntete fat og skåler. Varmmat i termokasse i ildfaste former, kjøtt varmes i din ovn etter enkel anvisning. Kokk kan bestilles utenom for oppvarming og dandering av rettene på stedet om ønskelig. Da kan rettene serveres på tallerken. 750 per time. Vanligvis 3-4t totalt.

  Det kan også tilbys servitører. 460 per time. Antall servitører for ditt selskap vil du bli anbefalt.

  Nr. 1 AND


  Forretten blir levert i mini porsjonsformer, hovedretten i ildfaste former i en varmekasse og desserten serveres i skåler.

 • Marinerte krepsehaler med mangosalsa servert i agurkskål
  Kjøkkenets røkte ørret servert med reddik, spirer og granateple. Hell over urte- og sitrusvinaigrette «à la minute»

  Rosastekt glasert andebryst fra Stange Gård servert med sesongens grønnsaker, gresskar-gulrotpuré, fondantpotet, rødvin basert salvie- og appelsin saus. Toppet med spirer og rotchips.

  Mangomousse toppet med sjokoladekrem og deilig makron. Dryss av pistasj og bringebær.

  480,-

  Nr. 2 OKSE


  Forretten blir levert på fat og skåler, hovedretten i ildfaste former i en varmekasse og sjokoladefondant varmes rett før dessert.

 • Vietnamesisk vårrull fylt med kreps og krabbe. Servert med teriyakisaus og mangosalat. Toppet med reddik, spirer og sprøtt brød.

  Rosa helstekt indrefilet med gresskarpuré og fondantpotet. Servert med smørbakte rotgrønnsaker og sjalottløk. Toppet med redusert rødvinsaus.

  Sjokoladefondant servert med varme bær og hvitsjokoladesaus. Toppet med pistasj og marengs.

  515,-

  Nr. 3 Hjort


  Forrett blir servert med kjøkkenets nybakte brød og urtesmør. Den mest populære selskapsmenyen.

 • Kremet jordskokk suppe med stekt kamskjell toppet med urtevinagrette med smak av trøffel. Servert med sprø serranoskinke.

  Ytrefilet av hjort servert med sesongens grønnsaker, pastinakkpuré, fondantpotet og kraftig rødvinssaus. Toppet med tyttebær og sprø rotchips.

  Bringebærmousse trukket med bjørnebærtrekk toppet med karamell-pistasj og sjokoladekreasjon. Servert med krydret jordbærsaus, marengs og bær.

  540,-

  Ekstra retter


 • Modne oster av beste kvalitet servert med aprikoskompott, glaserte nøtter og sprøtt fruktbrød. Ost kan serveres mellom hovedrett og dessert.
  95,-
 • Grønnsakskrukken servert i terracottakrukke med jord, (sprø rugbrød) røtter, (kremost), ugress (spirer og urter) og asparges. Mellomrett som anbefales mellom forrett og hovedrett.
  55,-