Selskapsmenyer


    Menyer kan tilpasses etter ønsker, anledning og spesialkost. Uten ekstra kostnader er minimum antall gjester 10 pers.

  • Meny nr. 1 og 2 kommer på flotte pyntete fat og skåler. Varmmat i termokasse i ildfaste former. Du må kun kutte opp kjøttet etter anvisning. Svært enkelt for kunde.

    Kokk kan bestilles utenom for oppvarming og dandering av rettene på stedet om ønskelig. Da kan rettene serveres på tallerken. 750 per time. Vanligvis 3-4t totalt.

    Det kan også tilbys servitører. 460 per time. Antall servitører for ditt selskap vil du bli anbefalt.

    Utstyr kan hentes påfølgende arbeidsdag.

    Menyskilt med allergenoversikt følger med levering. Si likevel i fra ved allergen, det tas hensyn og tilpasses. Se allergenoversikt vedlagt nederst på siden.

    Kan hentes i Jegerveien 4, 0777 uten ekstra leveringsgebyr. Utstyr kan også returneres ditt.

    Levering 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Henting av utstyr 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Nr. 1 AND


    Forretten blir levert i mini porsjonsformer, hovedretten i ildfaste former i en varmekasse og desserten serveres i skåler. Den mest populære menyen.

  • Marinerte krepsehaler med mangosalsa servert i agurkskål
    Kjøkkenets røkte ørret servert med reddik, spirer og granateple. Hell over urte- og sitrusvinaigrette «à la minute»

    Rosastekt glasert andebryst fra Stange Gård servert med sesongens grønnsaker, gresskar-gulrotpuré, fondantpotet, rødvin basert salvie- og appelsin saus. Toppet med spirer og urter

    Mangomousse toppet med sjokolade-vannbakkels med saltet karamell og deilig makron. Dryss av pistasj, karamellisert hvit sjokolade og bringebær

    480,-

    Nr. 2 OKSE


    Forretten blir levert på fat og skåler, hovedretten i ildfaste former i en varmekasse og desserten serveres i skåler.

  • Vietnamesisk vårrull fylt med kreps og krabbe. Servert med teriyakisaus og mangosalat. Toppet med reddik, spirer og sprøtt brød

    Rosa helstekt indrefilet med gresskarpuré og fondantpotet. Servert med smørbakte rotgrønnsaker og sjalottløk. Toppet med redusert rødvinsaus og urter

    Sjokolademousse laget av mørk kvalitetssjokolade og et hint av kaffe, rørt inn med biter av karamellisert hvit sjokolade. Toppet med deilig makron og sjokolade-vannbakkels med saltet karamell. Dryss av pistasj, hasselbøtter og bringebær

    515,-

    Nr. 3 Hjort


    Forrett blir servert med kjøkkenets nybakte brød og urtesmør. det anbefales kokk på stedet for denne menyen.

  • Kremet jordskokk suppe med stekt kamskjell toppet med urtevinagrette med smak av trøffel. Servert med sprø serranoskinke

    Rosastekt ytrefilet av hjort servert med sesongens grønnsaker, pastinakkpuré, fondantpotet og kraftig rødvinssaus. Toppet med tyttebær og urter

    Bringebærmousse trukket med bjørnebærtrekk toppet med karamell-pistasj og sjokoladekreasjon. Servert med krydret jordbærsaus, makron og bær

    540,-

    Ekstra retter


  • Modne oster av beste kvalitet servert med aprikoskompott, glaserte nøtter og sprøtt fruktbrød. Ost kan serveres mellom hovedrett og dessert.
    95,-
  • Grønnsakskrukken servert i terracottakrukke med jord, (sprø rugbrød) røtter, (kremost), ugress (spirer og urter) og asparges. Mellomrett som anbefales mellom forrett og hovedrett.
    55,-