Selskapsmenyer


    Menyer kan tilpasses etter ønsker, anledning og spesialkost. Uten ekstra kostnader er minimum antall gjester 12 pers.

  • Kokk må bestilles utenom for oppvarming og dandering av rettene på stedet. 750 per time. Vanligvis 3-4t totalt.

    Det kan også tilbys servitører. 460 per time. Antall servitører for ditt selskap vil du bli anbefalt.

    Nr. 1 Uten kokk


    Forretten blir levert på serveringsfat, hovedretten i ildfaste former i en varmekasse og desserten i glass.

  • Vietnamesiske vårruller fylt med kreps og koriander. Servert med teriyakisaus og mangosalat.

    Rullet kyllingbryst fra Stange med friske urter og ost. Toppet med salviesaus. Servert med potet og pastinakk puré, ovnsbakte middelhavs-grønnsaker.

    Mørk sjokolademousse med tørkede og friske bær, karamell-pistasj servert med chili ananas.

    460,-

    Nr. 2 And


    Forrett blir servert med kjøkkenets nybakte brød og urtesmør. Menyen kan evt. serveres med and til forrett og kveite til hovedrett.

  • Smørstekt kveite servert med spinat og asparges. Servert med blåskjellhollandeise. Toppet med urter og rogn.

    Rosastekt glasert andebryst fra Stange Gård servert med sessongens grønnsaker, gresskar-gulerotpuré , fondantpotet, rødvin basert salvie- og appelsin saus. Toppet med spirer og rotchips.

    Mangomousse trukket med pasjonsfrukt trekk på sjokoladelinje servert med sprø nøtter, marengs og bær.

    565,-

    Nr. 3 Hjort


    Forrett blir servert med kjøkkenets nybakte brød og urtesmør. Den mest populære selskapsmenyen.

  • Kremet jordskokk suppe med stekt kamskjell toppet med urtevinagrette med smak av trøffel. Servert med sprø serranoskinke.

    Ytrefilet av hjort servert med sesongens grønnsaker, pastinakkpuré, fondantpotet og kraftig rødvinssaus. Toppet med tyttebær og sprø rotchips.

    Bringebærmousse trukket med bjørnebærtrekk toppet med karamell-pistasj og sjokoladekreasjon. Servert med krydret jordbærsaus, marengs og bær.

    565,-

    Nr. 4 Villsvin


    4-retters meny som tar deg med på en smaksrik, kreativ og spennende reise. Leie av rikitg service kommer i tilegg.

  • Frøya bader i tjernet.
    Kamskjell fra Frøya servert i eple- og sitrusvinaigrette, toppet med mango, spirer og urteolje.

    Ost på vei gjennom aspargesåkeren.
    Urtefritert tallegio ost, avokadokrem. Jord, (sprø rugbrød) røtter, (kremost), ugress (spirer og urter) og asparges.

    Svensk villsvin på ville veier i Italia og Spania.
    Tomat bresert villsvinnakke servert med serranochips, parmesanost og pastinakkpure.

    Bringebær i lavlandet, snø på fjelltoppene. Sol, kaffe og nyklippet gress i parken.
    Fargerik marengstoppet over bringebærmousse, sjokoladeparfait toppet med italiensk marengs. Mango pannecotta, kaffe og sprø pistasj.

    595,-

    Nr. 5 Smaksmeny


    Små, kreative, smaksrike retter. Fire mindre startere, hovedrett, ost og dessert. Leie av rikitg service kommer i tilegg. Minst 20 pers.

  • Grønnsakskrukken servert i terracottakrukke med jord, (sprø rugbrød) røtter, (kremost), ugress (spirer og urter) og asparges.

    Urtefritert tallegio ost med chilisaus og seterrømme

    Kjøkkenets røkte ørret servert med avokadokrem. Toppet med spirer.

    Kamskjell fra Frøya servert i eple- og sitrusvinaigrette, toppet med mango, spirer og urteolje.

    Ytrefilet av hjort servert med sesongens grønnsaker, pastinakkpuré, og kraftig rødvinssaus. Toppet med tyttebær og sprø rotchips.

    Modne oster av beste kvalitet servert med aprikoskompott, glaserte nøtter og sprøtt nøttefruktbrød.

    Bær med sjokoladestripe toppet med sabayone og ristetet nøtter.

    740,-

    Ekstra retter


  • Modne oster av beste kvalitet servert med aprikoskompott, glaserte nøtter og sprøtt fruktbrød. Ost kan serveres mellom hovedrett og dessert.
    95,-
  • Grønnsakskrukken servert i terracottakrukke med jord, (sprø rugbrød) røtter, (kremost), ugress (spirer og urter) og asparges. Mellomrett som anbefales mellom forrett og hovedrett.
    55,-
  • Kamskjell fra Frøya servert i eple- og sitrusvinaigrette, toppet med mango, spirer og urteolje. Ekstra forrett som anbefales mellom forrett og hovedrett.
    120,-