Nyttårsmeny


    Gå inn på "tapas og buffet" knappen i menyene for bilder

  • Som en av de eneste leverandørene leverer vi på porselensfat og noen retter i kreative og morsomme porsjonsformer. Kaldmat blir satt utover ditt buffetbord i riktig rekkefølge av sjåfør. Utstyr kan hentes påfølgende arbeidsdag. Om du trenger hjelp til å velge meny som passer til ditt selskap, ta kontakt.

    Om buffet original bestilles til mer enn 20 pers blir varme retter levert i termokasse. Under 20 pers varmes rettene etter enkel forklaring.

    Menyskilt med allergenoversikt følger også med levering. Si likevel i fra ved allergen. Se allergenoversikt vedlagt nederst på siden.

    Kan hentes i Jegerveien 4, 0777 uten ekstra leveringsgebyr. Utstyr kan også returneres ditt.

    Levering 450,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Henting av utstyr 450,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Buffet original


    Varmretter varmes i egen ovn, over 20 pers kommer varmmat i termokasse på flotte fat.

  • Den mest populære menyen. Stor, variert og kreativ meny med porsjonskåler tilpasset flere av kaldrettene, alt levert på fat og i skåler. Varmmat i termokasse.

    Marinerte krepsehaler med mangosalsa servert i agurkskål
    Kjøkkenets røkte ørret servert med reddik, spirer og granateple. Hell over urte- og sitrusvinaigrette «à la minute»
    Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost.
    Aspargeskrukkke. Mini asparges som titter opp fra jorda. Jord, (sprø rugbrød) lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost)
    Klassisk italiensk caprese. Bøffel mozzarella, basilikum, plommetomat og gul cherrytomat. Toppet med sprø frø og crema di balsamico
    Brie de meaux, kongen av brie servert med aprikoskrem og pistasj. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød
    Krydret hummus med friske urter og krydder
    Kjøkkenets aioli
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Kjøkkenets urtesmør og kryddersmør

    Varmt:
    Gambas al ajillo, scampi stekt med hvitløk, chili og ferske urter. Toppet med bakt paprika og vårløk
    Pork belly buns. Kjøkkenets steam buns med langtidstekt soya og chilimarinert svin. Servert med sukkersaltet agurk, syltet ingefær rødløk, dampet gulbete med pepper, crispy frøblanding, kjøkkenets BBQ saus og Sriracha chilisaus
    Utbenet kyllinglår fra Stange gårdsprodukter med smak av lime, ingefær og urter. Toppet med kokos- og peanøttsaus (peanøtt kan droppes)
    Gresskarpurré med smak av appelsin og ingefær, blir dandert med kyllingretten over

    395,-

    Buffet enkel


    Varmretter varmes i egen ovn, og blir levert i engangsformer.

  • Variert og kreativ meny, alt levert på fat og i skåler.

    Kjøkkenets røkte ørret servert med reddik, spirer og granateple. Hell over urte- og sitrusvinaigrette «à la minute»
    Klassisk italiensk caprese. Bøffel mozzarella, basilikum, plommetomat og gul cherrytomat. Toppet med sprø frø og crema di balsamico
    Brie de meaux, kongen av brie servert med aprikoskrem og pistasj. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød
    Krydret hummus med friske urter og krydder
    Kjøkkenets aioli
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Kjøkkenets urtesmør og kryddersmør

    Varmt:
    Pork belly buns. Kjøkkenets steam buns med langtidstekt soya og chilimarinert svin. Servert med sukkersaltet agurk, syltet ingefær rødløk, dampet gulbete med pepper, crispy frøblanding, kjøkkenets BBQ saus og Sriracha chilisaus
    Utbenet kyllinglår fra Stange gårdsprodukter med smak av lime, ingefær og urter. Toppet med kokos- og peanøttsaus (peanøtt kan droppes)
    Gresskarpurré med smak av appelsin og ingefær, blir dandert med kyllingretten over

    325,-

    Dessert


    Blir dander og levert i porsjonsform som på bildet

  • Mangomousse toppet med sjokoladekrem og deilig makron. Dryss av pistasj og bringebær.

    55,-,-