Nyttårsmeny


    Levering på nyttårsaften!

  • På nyttårsaften kan du hente eller få tilkjørt årets siste måltid i 2018! Velg mellom 3-retters eller en deilig, variert og stor buffet. Alt er helt fiks ferdig, se nærmere beskrivelse under menyene eller ta kontakt.

    Begge menyer blir levert på flotte fat, slik at det er hellt klart og superenkelt for deg.

    Si i fra ved alvorlig allergi.

    Kan hentes i Jegerveien 4, 0777 uten ekstra leveringsgebyr. Utstyr kan også returneres ditt.

    Levering 450,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Henting av utstyr 450,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Buffet original


    Varmretter varmes i egen ovn, over 20 pers kommer varmmat i termokasse på flotte fat. Minimum 8 pers

  • Den mest populære menyen. Stor, variert og kreativ meny med porsjonskåler tilpasset flere av kaldrettene, alt levert på fat og i skåler.

    Marinerte krepsehaler med mangosalsa servert i agurkskål
    Kjøkkenets røkte ørret servert med reddik, spirer og granateple. Hell over urte- og sitrusvinaigrette «à la minute»
    Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost.
    Varmrøkt andebryst servert med bakte poteter. Toppet med blåmuggost fra Selbu, hvitvinsdampet tranebær og sprø frøblanding
    Klassisk italiensk caprese. Bøffel mozzarella, basilikum, plommetomat og gul cherrytomat. Toppet med sprø frø og crema di balsamico
    Brie de meaux, kongen av brie servert med aprikoskrem og pistasj. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød
    Krydret hummus med friske urter og krydder
    Kjøkkenets aioli
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Kjøkkenets urtesmør og kryddersmør

    Varmt:
    Gambas al ajillo, scampi stekt med hvitløk, chili og ferske urter. Toppet med bakt paprika og vårløk
    Pork belly buns. Kjøkkenets steam buns med langtidstekt soya og chilimarinert svin. Servert med sukkersaltet agurk, syltet ingefær rødløk, dampet gulbete med pepper, crispy frøblanding, kjøkkenets BBQ saus og Sriracha chilisaus
    Utbenet kyllinglår fra Stange gårdsprodukter med smak av lime, ingefær og urter. Toppet med kokos- og peanøttsaus (peanøtt kan droppes)
    Gresskarpurré med smak av appelsin og ingefær, blir dandert med kyllingretten over

    395,-

    Ekstra rett


  • Aspargeskrukkke. Mini asparges som titter opp fra jorda. Jord, (sprø rugbrød) lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost)
    39,-

    3-retters and


    Forretten blir levert i mini porsjonsformer, hovedretten i ildfaste former i en varmekasse og desserten serveres i skåler. Minimum 12 pers.

  • Marinerte krepsehaler med mangosalsa servert i agurkskål
    Kjøkkenets røkte ørret servert med reddik, spirer og granateple. Hell over urte- og sitrusvinaigrette «à la minute»

    Rosastekt glasert andebryst fra Stange Gård servert med sesongens grønnsaker, gresskar-gulrotpuré, fondantpotet, rødvin basert salvie- og appelsin saus. Toppet med spirer og rotchips.

    Mangomousse toppet med sjokoladekrem, hvit sjokolade og deilig makron. Dryss av pistasj og bringebær.

    469,-

    Dessert


    Blir dander og levert i porsjonsform som på bildet

  • Mangomousse toppet med sjokoladekrem og deilig makron. Dryss av pistasj og bringebær.
    55,-