Konfirmasjon


  • Konfirmasjonsdagen er en stor dag for både familie og venner. Maten skal smake for store og små. Hver vår og sensommer leveres det mat til konfirmasjoner. Svært mange av konfirmantene er også interessert i menyen som skal serveres på den store dagen. Ønsker om for eksempel spesiell saus eller tilbehør er vanlig. Eller kanskje en favoritt dessert?

    Det er mange valg som skal tas før en konfirmasjon og vi er opptatt av å hjelpe kunden med anbefalinger, tips og ideer. Med vår erfaring kan du få anbefalinger på lokaler, oppdekking, pynting, tidsskjema, meny, drikke, kake, fotograf og mye mer. Du kan få forslag på meny og lokaler til ditt budsjett og du kan ta kontakt når du måtte ønske.

    Husk at det er svært mange som konfirmerer seg samme dag. Det er derfor lurt å ta kontakt i god tid for å holde av dato. For å holde av må du ha ca. antall, adresse, ca. tidspunkt og ønske om 3-retters eller buffet/tapas. Det er uforpliktende å holde av dato.

    Du kan på denne siden se et utvalg anbefalende menyer. Se selskapsmenyer og tapas/buffet for flere forslag. Ta kontakt om du har spørsmål eller ønsker forslag på meny, etter deres ønsker. Hva med en sesongbasert meny? Det tilbys alltid en 3-retters til sesongen.

    Høstmeny


    3-retters høstmeny. 01.09 - 01.11. Forrett blir servert med kjøkkenets nybakte brød og urtesmør.

  • Krabbe med mangosalat, chili og agurk. Servert med avokadokrem og teriyakisaus. Toppet med sprøtt brød og spirer.

    Lammecarre servert med ovnsbakte rotgrønnsaker, sopp, gulerotpuré, fondantpotet og kraftig rødvinssaus. Toppet med sprø rotchips.

    Eplecrumble servert sammen med sjokoladeparfe og italiensk marengs.

    560,-

    Tapasmeny nr. 1


    En smaksrik og mindre tapasmeny. Alle retter blir levert på flotte fat og skåler. Se tapas og buffet for alle menyene.

  • Kjøkkenets røkte ørret med avokadokrem og spirer
    Grønnsakskrukken. Jord, (sprø rugbrød) røtter, (kremost), ugress (spirer og urter) og asparges.
    Tomatsalat servert med mozzarella, basilikum, syltet løk, sprø solsikkekjerner og oliven
    Kjøkkenets kalvepate med urter servert med spirer og aprikospurre
    Søtpaparika fylt med vårløk, soltørde tomater og fetaost
    Krydret hummus med friske urter
    Breadsticks og aioli
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Urtesmør og kryddersmør

    Varmt:
    Confi av kyllinglår fra Stange gårdsprodukter
    Knust søtpotet med chili og hvitløk

    310,-

    Tapasmeny nr. 2


    Den mest populære menyen, stor tapasmeny. Alle retter blir levert på flotte fat og skåler, varmmat i termokasser. Se tapas og buffet for alle menyene.

  • Marinert krabbe med mangosalsa servert i agurkskål
    Kjøkkenets røkte ørret med avokadokrem og spirer
    Grønnsakskrukken. Jord, (sprø rugbrød) røtter, (kremost), ugress (spirer og urter) og asparges.
    Tomatsalat servert med mozzarella, basilikum, syltet løk, sprø solsikkekjerner og oliven
    Kjøkkenets kalvepate med urter servert med spirer og aprikospurre
    Søtpaparika fylt med vårløk, soltørde tomater og fetaost
    Krydret hummus med friske urter
    Breadsticks og aioli
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Urtesmør og kryddersmør

    Varmt:
    Scampiwok med paprika, vårløk og kastanjer
    Ovnsbakte middelhavsgrønnsaker med salvie og parmesanost
    Confi av kyllinglår fra Stange gårdsprodukter
    Knust søtpotet med chili og hvitløk
    Pulled pork servert med nybakt små pitabrød, colsow og BBQ saus

    369,-

    Nr.1 uten kokk


    Forretten blir levert på serveringsfat, hovedretten i ildfaste former i en varmekasse og desserten i glass.

  • Forretten blir levert på serveringsfat, hovedretten i ildfaste former i en varmekasse og desserten i glass.
    Vietnamesiske vårruller fylt med kreps og koriander. Servert med teriyakisaus og mangosalat.

    Rullet kyllingbryst fra Stange med friske urter og ost. Toppet med salviesaus. Servert med potet og pastinakk puré, ovnsbakte middelhavs-grønnsaker.

    Mørk sjokolademousse med tørkede og friske bær, karamell-pistasj servert med chili ananas.

    460,-