Julemenyer


    Fra 10.11-23.12. Minimum antall er 10 personer.

  • I julen samler vi venner, kolleger og famile for hygge rundt bordet. På denne siden finner du årets julemenyer som skal passe for en hver anledning. Lurer du på hva som kan passe til akkurat ditt arrangement, ta kontakt.

    Som en av de eneste leverandørene leverer vi på porselensfat, som hentes påfølgende arbeidsdag. Kaldmat blir satt utover ditt buffetbord i riktig rekkefølge av sjåfør. Varme retter blir levert i termokasser som holder på varmen i ca. 1,5 time etter levering.

    Menyskilt med allergioversikt følger også med levering. Si likevel i fra ved allergi. Se allergioversikt vedlagt nederst på siden.

    Per levering og henting ukedager (08-16) er det 250,-. Kveld og helg 350,-.

    Koldtbord


    Koldtbord som er best egnet til lunsj. Alle retter blir levert på flotte fat og skåler. Miljøvennelig, lekkert og enkelt!

  • Marinerte krepsehaler med avokadokrem servert i agurkskål
    Gravet ørret med sennepsdressing
    Betesalat med sprø gresskarkjerner og reddikspirer
    Søtpaprika fylt med fetaost, vårløk og soltørkede tomater
    Kremet potetsalat med urter, løk og oliven
    Husets julesylte servert med appelsin og sennep
    Husets egen julepaté servert med aprikospurre
    Urtesmør
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø og urter

    295,-

    Stor julebuffet


    Velg mellom pinnekjøtt og ribbe. Alle retter blir levert på flotte fat og skåler. Varmmat i termokasse. Miljøvennlig, lekkert og enkelt!

  • Marinerte krepsehaler med avokadokrem servert i agurkskål
    Gravet ørret med sennepsdressing
    Betesalat med sprø gresskarkjerner og reddikspirer
    Husets julesylte servert med appelsin og sennep
    Husets egen julepaté servert med aprikospurre
    Urtesmør
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø og urter

    Varmt:
    Ribbe
    eller
    Pinnekjøtt
    Vossakorv
    Julepølse fra Trondheim Slaktehus
    Surkål
    Kålrabistappe
    Kokte poteter
    Julesaus

    Ribbe 410,- pinnekjøtt 440,-

    Juletapas


    Juletapas egner seg til alle typer selskapeligheter i julen. Alle retter blir levert på flotte fat og skåler. Varmmat i termokasse. Miljøvennlig!

  • Marinerte krepsehaler med avokadokrem servert i agurkskål
    Gravet ørret med sennepsdressing
    Betesalat med sprø gresskarkjerner og reddikspirer
    Søtpaprika fylt med fetaost, vårløk og soltørkede tomater
    Wraps med husets egen julesylte
    Husets egen julepaté servert med aprikospurre
    Urtesmør og breadsticks
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø og urter

    Varmt:
    Sennepglasert svinenakke med jule-sjy
    Julepølse fra Trondheim Slaktehus
    Bakt søtpotet med urter og olivenolje
    Julens kyllingconfi servert med appelsin og sesamfrø
    Urte fritert brie

    359,-

    Juletallerken


    Tradisjonell juletallerken. Alt kommer i varmekasser. Minimum 10 pers.

  • Ribbe servert med julepølse fra Trondheim Slaktehus, surkål, rødkål, poteter og julesaus med svisker og eple.
    290,-
  • Pinnekjøtt server med vossakorv, kålrabistappe, rotgrønnsaker, poteter og julesaus med svisker og eple.
    330,-
  • Rosastekt andebryst servert med gresskar og søtpotetpuré, rotgrønnsaker og salviesaus.
    360,-

    Desserter


    Se også desserter under tapasmeny.

  • Riskrem med bringebærsaus.
    45,-
  • Klementin pannecotta med julekryddret skogsbærgele og marengstopper
    45,-
  • Klassisk Créme Brûlée
    Liten 35,- stor 49,-