Julemenyer


    Fra 12.11-23.12. Minimum antall er 10 personer.

  • I julen samler vi venner, kolleger og famile for hygge rundt bordet. På denne siden finner du årets julemenyer som skal passe for en hver anledning. Lurer du på hva som kan passe til akkurat ditt arrangement, ta kontakt.

    Som en av de eneste leverandørene leverer vi på porselensfat og noen retter i kreative og morsomme porsjonsformer. Kaldmat blir satt utover ditt buffetbord i riktig rekkefølge av sjåfør. Varme retter blir levert i termokasse som holder på varmen i ca. 1,5 time etter levering. Utstyr hentes påfølgende arbeidsdag. Om du trenger hjelp til å velge meny som passer til ditt selskap, ta kontakt.

    Menyskilt med allergenoversikt følger også med levering. Si likevel i fra ved allergen. Se allergenoversikt vedlagt nederst på siden.

    Kan hentes i Jegerveien 4, 0777 uten ekstra leveringsgebyr. Utstyr kan også returneres ditt.

    Levering 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Henting av utstyr 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Stor julebuffet


  • Denne menyen er inspirert av julen og de klassiske smakene, på en ny måte med inspirasjon fra flere verdenshjørner. Den mest populære menyen i julen. Stor, variert og kreativ meny med porsjonskåler tilpasset flere av kaldrettene. Alt levert på flotte fat og i skåler. Varmmat i termokasse mat i ildfaste former.

    Marinerte krepsehaler med mangosalsa servert i agurkskål
    Kjøkkenets røkte ørret servert med reddik og granateple. Blir servert med kjøkkenets sennepsdressing
    Gulbetetartar med røkt chilimayo, ristede nøtter og kjørvel. Gulbeter fra Hasle Gård!
    Bakte poteter med timian og salvie. Toppet med parmesanost, oliven og sprø frøblanding
    Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost.
    Dandert på bjørkestamme
    Kjøkkenets julesylte servert med appelsin, bakt paprika, spirer og sennep
    Brie de meaux, kongen av brie servert med aprikoskrem og pistasj. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød
    Rødbet- hummus med toppet med beter og urter
    Kjøkkenets aioli
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Kjøkkenets urtesmør og kryddersmør

    Varmt
    Pork belly buns. Kjøkkenets steam buns med langtidstekt soya og chilimarinert tynnribbe. Servert med sukkersaltet agurk, syltet ingefær rødløk, crispy frøblanding, kjøkkenets BBQ saus og Sriracha chilisaus
    Utbenet kyllinglår fra Stange gårdsprodukter med smak av lime, ingefær og urter.
    Honningstekte epler, svisker og løk
    Gresskarpurré med smak av appelsin og ingefær, blir dandert med kyllingretten over

    Om ønskelig kan varmmat byttes ut med tradisjonel ribbe med tilbehør. Se juletallerken nedenfor.

    395,-

    Helgetapas


    Helgetapas i julen! Torsdag til lørdag fra 15.11-22.12

  • Denne menyen er inspirert av julen og de klassiske smakene, på en ny måte med inspirasjon fra flere verdenshjørner. Variert og kreativ meny med porsjonskåler tilpasset flere av kaldrettene. Passer som lunsj eller enklere buffet til selskap på kvelden. Alt levert på flotte fat og i skåler. Varmmat i termokasse i ildfaste former over 20 pers. Under 20 pers varmes varmmat enkelt opp selv.

    Kjøkkenets røkte ørret servert med reddik og granateple. Blir servert med kjøkkenets sennepsdressing
    Gulbetetartar med røkt chilimayo, ristede nøtter og kjørvel. Gulbeter fra Hasle Gård!
    Kjøkkenets julesylte servert med appelsin, bakt paprika, spirer og sennep
    Brie de meaux, kongen av brie servert med aprikoskrem og pistasj. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød
    Rødbet- hummus med toppet med beter og urter

    Varmt
    Pork belly buns. Kjøkkenets steam buns med langtidstekt soya og chilimarinert tynnribbe. Servert med sukkersaltet agurk, syltet ingefær rødløk, crispy frøblanding, kjøkkenets BBQ saus og Sriracha chilisaus

    279,-

    Juletallerken


    Tradisjonell juletallerken. Alt kommer i varmekasser. Minimum 10 pers.

  • Ribbe servert med julepølse fra Trondheim Slaktehus, surkål, rødkål, poteter og julesaus med svisker og eple.
    290,-
  • Pinnekjøtt server med vossakorv, kålrabistappe, rotgrønnsaker, poteter og julesaus med svisker og eple.
    330,-
  • Italiensk porchetta fylt med masse deilig urter, hvitløk og chili med sprøtt svor. Servert med honningstekte epler, svisker og løk. Gresskarpurré med smak av appelsin og ingefær,
    279,-

    Ekstra retter


    Ønsker du et påfyll av noen av kjøkkenets klassiskere?

  • Klassisk italiensk caprese. Bøffel mozzarella, basilikum, plommetomat og gul cherrytomat. Toppet med sprø frø og crema di balsamico
    39,-
  • Aspargeskrukkke. Mini asparges som titter opp fra jorda. Jord, (sprø rugbrød) lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost)
    39,-
  • Gambas al ajillo, scampi stekt med hvitløk, chili og ferske urter. Toppet med bakt paprika og vårløk
    45,-

    Desserter


    Blir dander og levert i porsjonsform som på bildet

  • Riskrem toppet med pepperkakecrunch og makron. Hell over kjøkkenets bringebærsaus.
    55,-
  • Skogens marinerte bær. Hell over varm hvit sjokoladesaus med smak av kanel og vanilje.
    45,-
  • Mangomousse toppet med sjokoladekrem og deilig makron. Dryss av pistasj og bringebær.
    55,-