Jubileum


  • Om du skal markere fødselsdag eller annen rund dag kan det gjøres på mange måter. Enten en helg på hytta med god mat og drikke, kanskje en båttur på sjøen eller på mer tradisjonelt vis samle dine eller jubileets nærmeste til middag.

    Det er mange valg som skal tas før et selskap og vi er opptatt av å hjelpe deg som kunde med anbefalinger, tips og ideer. Med erfaring kan du få anbefalinger på lokaler, oppdekking, pynting, tidsskjema, meny, drikke, kake, fotograf og mye mer. Du kan få forslag på meny og lokaler til ditt budsjett og du kan ta kontakt når du måtte ønske.

    Du kan på denne siden se et utvalg anbefalende menyer. Se selskapsmenyer og tapas/buffet for flere forslag. Ta kontakt om du har spørsmål eller ønsker forslag på meny, etter deres ønsker. Hva med en sesongbasert meny? Det tilbys alltid en 3-retters til sesongen.

    Orginal buffet


  • Minimum 10 pers.
    Den mest populære menyen. Stor, variert og kreativ meny med porsjonskåler tilpasset flere av de ulike kaldrettene, alt levert på fat og i skåler. Varmmat i termokasse. Tidligere tapasmeny nr. 2.

    Marinerte krepsehaler med mangosalsa servert i agurkskål
    Kjøkkenets røkte ørret servert med reddik, spirer og granateple. Hell over urte- og sitrusvinaigrette «à la minute»
    Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme.
    Aspargeskrukkke. Mini asparges som titter opp fra jorda. Jord, (sprø rugbrød) lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost)
    Klassisk italiensk caprese. Bøffel mozzarella, basilikum, plommetomat og gul cherrytomat. Toppet med sprø frø og crema di balsamico
    Brie de meaux, kongen av brie servert med aprikoskrem og pistasj. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød
    Krydret hummus med friske urter og krydder
    Kjøkkenets aioli
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Kjøkkenets urtesmør og kryddersmør

    Varmt:
    Gambas al ajillo, scampi stekt med hvitløk, chili og ferske urter. Toppet med bakt paprika og vårløk.
    Kjøkkenets pulled pork med nybakt mini pitabrød, colsow, og kjøkkenets egen bbq saus.
    Ovnsbakte middelhavsgrønnsaker med salvie og oliven
    Utbenet kyllinglår fra Stange gårdsprodukter med smak av lime, ingefær og urter. Toppet med kokos- og peanøttsaus
    Knust søtpotet med chili, ingefær og hvitløk

    395,-

    Klassisk tapas


  • Minimum 10 pers.
    Kjøkkenets vri av klassisk tapas med de beste råvarer fra Spania, Italia, Frankerike og Norge. Stor og variert meny alt levert på fat og i skåler. Varmmat i termokasse.

    Asparges vendt med urter og olivenolje, toppet med parmesanost og reddik
    Klassisk italiensk caprese. Bøffel mozzarella, basilikum, plommetomat og gul cherrytomat. Toppet med sprø frø og crema di balsamico
    Salsichon iberico bellota naturlig modnet/tørket “salami” Svart pepper og snev av røyk fra eiketre. Tørket naturlig i over fire mnd.
    Kjøkkenets aioli
    El jamon serrano tynne skiver spansk serrano
    Breadsticks med olivenolje og dryss av maldonsalat
    Søtpaparika fylt med vårløk, soltørde tomater og fetaost
    Brie de meaux, kongen av brie og italiensk rødkittost med navn Tallegio servert med aprikoskrem og honning glaserte nøtter. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Kjøkkenets urtesmør og kryddersmør

    Varmt:
    Gambas al ajillo, scampi stekt med hvitløk, chili og ferske urter
    Utbenet kyllinglår fra Stange gårdsprodukter med smak av lime, ingefær og urter. Toppet med kokos- og peanøttsaus
    Albóndigas - spanske kjøttboller med løk og paprika toppet med langtidskokt tomatsaus
    Patatas bravas - stekte poteter med stekt spansk chorizo pølse, røkt paprika, hvitløk og ferske urter
    369,-

    369,-

    3-retters


    Meny nr. 3. Forrett blir servert med brød og smør.

  • Forrett blir servert med kjøkkenets nybakte brød og urtesmør. Den mest populære selskapsmenyen.

    Kremet jordskokk suppe med stekt kamskjell toppet med urtevinagrette med smak av trøffel. Servert med sprø serranoskinke.

    Ytrefilet av hjort servert med sesongens grønnsaker, pastinakkpuré, fondantpotet og kraftig rødvinssaus. Toppet med tyttebær og sprø rotchips.

    Bringebærmousse trukket med jordbærtrekk toppet med karamell-pistasj og sjokoladekreasjon. Servert med krydret bjørnebærsaus, marengs og bær.

    565,-

    Dessert


    Blir dander og levert i porsjonsform som på bildet

  • Mangomousse toppet med sjokoladekrem og deilig makron. Dryss av pistasj og bringebær.
    55,-,-