Jubileum


  • Om du skal markere fødselsdag eller annen rund dag kan det gjøres på mange måter. Enten en helg på hytta med god mat og drikke, kanskje en båttur på sjøen eller på mer tradisjonelt vis samle dine eller jubileets nærmeste til middag.

    Det er mange valg som skal tas før et selskap og vi er opptatt av å hjelpe deg som kunde med anbefalinger, tips og ideer. Med erfaring kan du få anbefalinger på lokaler, oppdekking, pynting, tidsskjema, meny, drikke, kake, fotograf og mye mer. Du kan få forslag på meny og lokaler til ditt budsjett og du kan ta kontakt når du måtte ønske.

    Du kan på denne siden se et utvalg anbefalende menyer. Se selskapsmenyer og tapas/buffet for flere forslag. Ta kontakt om du har spørsmål eller ønsker forslag på meny, etter deres ønsker. Hva med en sesongbasert meny? Det tilbys alltid en 3-retters til sesongen.

    Fingermat


    Meny nr. 3

  • Røkt ørret med avokadokrem
    Kamskjell med vinagrette
    Urtekylling på sprøtt brød med trøffelolje og reddik
    Tomat, serranoskinke og mozzarella spidd
    Husets pate med urter og grillet paprika på sprøtt brød
    Tallegio ost på fruktbrød med aprikoskrem og pistasj
    Oliven og soltørede tomater
    Breadsticks
    Aioli
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Urtesmør og kryddersmør

    Varmt:
    Scampi spidd
    Potet, løk og chorico spidd
    Urtekjøttboller med mozzarella på spidd

    335,-

    Sommerbuffet


    Noe for enhver gjest. Alle retter blir levert på flotte fat og skåler, varmmat i termokasser. Miljøvennlig, lekkert og enkelt!

  • Vietnamesiske vårruller fylt med krabbe og kreps
    Kjøkkenets røkte ørret med avokadokrem og spirer
    Salat med kikerter, fetaost og gresskarkjerner
    Tynne skiver serranoskinke og chorizo pølse
    Italiensk potetsalat med urter og soltørkede tomater
    Krydret hummus med friske urter
    Breadsticks og aioli
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Urtesmør og kryddersmør

    Varmt:
    Ovnsbakte beter og rotgrønnsaker med urter og smør
    Rosmarin-lammekjøttboller vendt i rødvinssaus
    Knust søtpotet med chili og hvitløk
    Porsjons pai med høstens sopp og Stange kylling toppet med chevre

    359,-

    3-retters


    Meny nr. 3. Forrett blir servert med brød og smør.

  • Forrett blir servert med kjøkkenets nybakte brød og urtesmør. Den mest populære selskapsmenyen.
    Kremet jordskokk suppe med stekt kamskjell toppet med urtevinagrette med smak av trøffel. Servert med sprø serranoskinke.

    Ytrefilet av hjort servert med sesongens grønnsaker, pastinakkpuré, fondantpotet og kraftig rødvinssaus. Toppet med tyttebær og sprø rotchips.

    Bringebærmousse trukket med jordbærtrekk toppet med karamell-pistasj og sjokoladekreasjon. Servert med krydret bjørnebærsaus, marengs og bær.

    565,-