Grill


  • Når du inviterer dine nærmeste i sommer er det ingenting som slår en riktig god grillbuffet. Kaldmat blir satt utover ditt buffetbord i riktig rekkefølge av sjåfør. Fat, skåler, etc. hentes påfølgende arbeidsdag. Du kan grille selv etter anvisning eller bestille kokk. 750,- per time.

    Menyskilt med allergioversikt følger også med levering. Si likevel i fra ved allergi.

    Per levering og henting ukedager (08-16) er det 250,-. Kveld og helg 350,-.

    Grillmeny nr. 1


    Grilling kan gjøres selv etter anvisning eller du kan leie kokk. Minimum 15 pers.

  • Kaldt:
    Asparges med urter og parmesanost
    Frisk sommersalat med spirer, bær og nøtter
    Colsow og tomatsalsa
    BBQ saus

    Varmt på grillen:
    BBQ grillet pulled pork servert med salat og nybakt små pitabrød
    Kvalitetspølser fra Idsø med tilbehør
    Ovnsbakte poteter med søtpotet, løk og urter

    279,-

    Grillmeny nr. 2


  • Kaldt:
    Asparges med urter og parmesanost
    Søtpaprika med fetaost, vårløk og soltørrede tomater
    Frisk sommersalat med spirer, bær og nøtter
    Colsow og tomatsalsa
    Pesto, aioli og BBQ saus
    Foccacia og kryddersmør

    Varmt på grillen:
    Ørret grillet i pakke med pesto, vårløk og squash
    Scampi og kastanje spidd
    Grillspidd med asiatisk inspirert Stange kylling
    BBQ grillet pulled pork servert med nybakt små pitabrød
    Grillet tomat med ost, urter og chili
    Kvalitetspølser fra Idsø med tilbehør
    Ovnsbakte poteter med søtpotet, løk og urter

    379,-

    Desserter


  • Frisk frukt og bærsalat servert med tilbehør. Nøtter, tørked frukt, marengs, pistasjkjerner og utvalg av sjokolade.
    35,-
  • Skål med mango pannecotta toppet med sprø nøtter og porsjonsfruktsaus.
    45,-
  • Skål med bringebærmousse toppet med sjokoladeparfit karamell-pistasj, og marengs.
    45,-
  • Mørk sjokolademousse med tørkede og friske bær, karamell-pistasj servert med hvitsjokoladekrem.
    59,-
  • Dessert trio
    Dessert buffet med stor variasjon og en garantert vinner om du ønsker det lille ekstra. Minst 20 pers.

    Sjokoladeparfit med karamell-pistasj og marengs

    Frisk frukt og bærsalat servert med tilbehør. Nøtter, tørked frukt, marengs, pistasjkjerner og utvalg av sjokolade.

    Skål med mango pannecotta toppet med sprø nøtter og porsjonsfruktsaus.

    89,-