Grill


  • Når du inviterer til sommerfest, bryllup, konfirmasjon, firmafest eller annet i sommer er det ingenting som slår en riktig god grillbuffet. Alt blir levert på flotte fat og skåler. Meny nr. 1 kan du grille selv etter anvisning eller bestille kokk. Meny nr. 2 må bestilles med kokk. Kokk tar 750,- per time til/fra Jegerveien 4. Normalt 3-4t totalt.

    Menyene kan tilpasses ønsker og behov til ditt arrangement. Ta kontakt så finner vi en løsning sammen.

    Menyskilt med allergioversikt følger også med levering. Si likevel i fra ved allergi.

    Kan hentes i Jegerveien 4, 0777 uten ekstra leveringsgebyr. Utstyr kan også returneres ditt.

    Levering 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Henting av utstyr 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Grillmeny nr. 1


    Grilling kan gjøres selv etter anvisning eller du kan leie kokk. Minimum 20 pers for leie av kokk.

  • Asparges vendt med urter og olivenolje, toppet med parmesanost og reddik
    Klassisk italiensk caprese. Mozzarella, basilikum, plommetomat og gul cherrytomat. Toppet med olivenolje og crema di balsamico.
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Kjøkkenets urtesmør og kryddersmør

    Varmt på grillen:
    Gambas al ajillo, grillet scampi spidd stekt med hvitløk, chili og ferske urter
    Grillet sliders med storfekjøtt og italiensk rødkittost med navn Tallegio, servert med colsow, kjøkkenets BBQ-saus og sommerens solmodne tomater.
    Grillspidd med asiatisk inspirert Stange kylling
    Grillet mais toppet med smør, maldonsalt og timian

    320,-

    Grillmeny nr. 2


    Stor grillmeny med mange valgmuligheter for dine gjester.

  • Asparges vendt med urter og olivenolje, toppet med parmesanost og reddik
    Klassisk italiensk caprese. Mozzarella, basilikum, plommetomat og gul cherrytomat. Toppet med olivenolje og crema di balsamico.
    Søtpaparika fylt med vårløk, soltørde tomater og fetaost
    Breadsticks med olivenolje og dryss av maldonsalat
    Kjøkkenets aioli
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Kjøkkenets urtesmør og kryddersmør

    Varmt på grillen:
    Ørret med sitrus og friske urter servert i pakke med vårløk og squash
    Gambas al ajillo, grillet scampi spidd stekt med hvitløk, chili og ferske urter
    Grillet sliders med storfekjøtt og italiensk rødkittost med navn Tallegio, servert med colsow, kjøkkenets BBQ-saus og sommerens solmodne tomater.
    Gambas al ajillo, grillet scampi spidd stekt med hvitløk, chili og ferske urter
    Grillet mais toppet med smør, maldonsalt og timian
    Ovnsbakte middelhavsgrønnsaker med salvie og oliven
    Patatas bravas - stekte poteter med stekt spansk chorizo pølse, røkt paprika, hvitløk og ferske urter

    405,-

    Desserter


    Blir dander og levert i porsjonsform som på bildet

  • Mangomousse toppet med sjokoladekrem og deilig makron. Dryss av pistasj og bringebær.
    55,-