Enkle måltider


  • Minimum antall er 12 stk. Dvs. at du må bestille f.eks. minimum 12 wraps med kylling.

    Kaldmat blir satt utover ditt buffetbord i riktig rekkefølge av sjåfør. Varme retter blir levert i termokasser som holder på varmen i ca. 1 time etter levering. Om ønskelig leveres maten i former/fat som hentes påfølgende arbeidsdag (hentegebyr).

    Menyskilt med allergioversikt følger også med levering. Si likevel i fra ved allergi. Se allergioversikt vedlagt nederst på siden.

    Kan hentes i Jegerveien 4, 0777 uten ekstra leveringsgebyr. Utstyr kan også returneres ditt.

    Levering 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Henting av utstyr 350,-. Pluss evt. bompenger fra Jegerveien 4, 0777 Oslo.

    Baguetter


    Baguetter som passer fint som en enkel lunsj eller overtidsmat på jobben. Minimum til 12 personer. Velg mellom grov og lys baguett.

  • Røkelaks og eggerøre
    69,-
  • Håndpillede reker, dill og lime
    69,-
  • Kyllingbryst fra Stange gård
    69,-
  • Skinke og ost
    69,-
  • Brie
    69,-

    Wraps


    Wraps som passer fint som en enkel lunsj eller overtidsmat på jobben. Minimum til 12 personer.

  • Kjøttboller og couscous
    69,-
  • Røkelaks og eggerøre
    69,-
  • Kyllingbryst fra Stange gård og couscous
    69,-

    Smørbrød


    Det anbefales 2-3 smørbrød per pers.

  • Røkelaks og eggerøre
    59,-
  • Skalldyrsalat, dill og lime
    59,-
  • Små karbonader og kolsowsalat
    59,-
  • Brie, aprikospurre og nøtter
    59,-
  • Skinke og potetsalat
    59,-

    Lunsj / middag


    Lien porsjon anbefales til lunsj og stor porsjon anbefales til middag.

  • Confi av kyllinglår servert med varm søtpotet-hummus og tomat- gulbetsalat.
    lunsj 170,- / middag 210,-
  • Pulled pork buffet med nybakt pitabrød, colsow, salat, tomat og bbq saus.
    lunsj 170,- / middag 210,-
  • Urtestekt ørret servert med potet og pastinakk puré og sauterte grønnsaker. Servert med brød og smør.
    lunsj 210,- / middag 250,-
  • Tomat bresert høyrygg med rotgrønnsaker og urter. Servert med potet og pastinakk puré. Servert med brød og smør.
    lunsj 210,- / middag 250,-

    Dessert


    Blir dander og levert porsjonsglass. To desserter per pers.

  • Mangomousse toppet med redusert pasjonsfruktsaft og sprø marengs

    Sjokoladekrem toppet med sprø karamell-pistasj

    49,-