Doktormiddag


  • Mattis Mat kan tilby mat, servitører, vinforslag, oppdekning, og alt du måtte tenke deg for å få en vellykket doktormiddag.

    Doktormiddag er en middag etter ferdig disputas. Vi har stått for mange doktormiddager og er opptatt av å besvare deres spørsmål og ønsker. Det kan tilbys servitører, vinforslag, oppdekning, og alt du måtte tenke deg for å få en vellykket kveld. Vanligvis ønskes det t en 3-retters meny, men buffet, tema-mat og grilling er også populære løsninger. Se gjerne over selskapsmenyene eller ta kontakt så vil du få forslag på menyer. Det tilbys også nattmat, mat til aperitiff og annet du måtte ønske.


    Det er mange valg som skal tas før et doktormiddag og vi er opptatt av å hjelpe kunden med anbefalinger, tips og ideer. Med vår erfaring kan du få anbefalinger på lokaler, oppdekking, pynting, tidsskjema, meny, drikke, kake, fotograf og mye mer. Du kan få forslag på meny og lokaler til ditt budsjett og du kan ta kontakt når du måtte ønske. Vi vet at du er opptatt med din disputas og hjelper deg så godt vi kan med valgene mot middagen.

    Se over menyene her på nettsiden og ta kontakt om du har spørsmål eller/og ønsker forslag på meny.

    Hva med en sesongbasert meny? Det tilbys alltid en 3-retters til sesongen vi nå er i. Denne kommer i god tid før sesongen er i gang. Se også selskapsmenyer.

    Høstmeny


    3-retters høstmeny. 01.09 - 01.11. Forrett blir servert med kjøkkenets nybakte brød og urtesmør.

  • Krabbe med mangosalat, chili og agurk. Servert med avokadokrem og teriyakisaus. Toppet med sprøtt brød og spirer.

    Lammecarre servert med ovnsbakte rotgrønnsaker, sopp, gulerotpuré, fondantpotet og kraftig rødvinssaus. Toppet med sprø rotchips.

    Eplecrumble servert sammen med sjokoladeparfe og italiensk marengs.

    560,-

    Nr. 2 And


    Forrett blir servert med brød og smør. Se selskapsmeny for alle menyene.

  • Smørstekt kveite servert med spinat og asparges. Servert med blåskjellhollandeise. Toppet med urter og rogn.

    Rosastekt glasert andebryst fra Stange Gård servert med sessongens grønnsaker, gresskar-gulerotpuré , fondantpotet, rødvin basert salvie- og appelsin saus. Toppet med spirer og rotchips.

    Mangomousse trukket med pasjonsfrukttrekk på sjokoladelinje servert med sprø nøtter, marengs og bær.

    565,-

    Tapasmeny nr. 2


    Noe for enhver gjest. Alle retter blir levert på flotte fat og skåler, varmmat i termokasser. Miljøvennlig, lekkert og enkelt!

  • Marinert krabbe med mangosalsa servert i agurkskål
    Kjøkkenets røkte ørret med avokadokrem og spirer
    Grønnsakskrukken. Jord, (sprø rugbrød) røtter, (kremost), ugress (spirer og urter) og asparges.
    Tomatsalat servert med mozzarella, basilikum, syltet løk, sprø solsikkekjerner og oliven
    Kjøkkenets kalvepate med urter servert med spirer og aprikospurre
    Søtpaparika fylt med vårløk, soltørde tomater og fetaost
    Krydret hummus med friske urter
    Breadsticks og aioli
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Urtesmør og kryddersmør

    Varmt:
    Scampiwok med paprika, vårløk og kastanjer
    Ovnsbakte middelhavsgrønnsaker med salvie og parmesanost
    Confi av kyllinglår fra Stange gårdsprodukter
    Knust søtpotet med chili og hvitløk
    Pulled pork servert med nybakt små pitabrød, colsow og BBQ saus

    369,-