Doktormiddag


  • Mattis Mat kan tilby mat, servitører, vinforslag, oppdekning, og alt du måtte tenke deg for å få en vellykket doktormiddag.

    Doktormiddag er en middag etter ferdig disputas. Vi har stått for mange doktormiddager og er opptatt av å besvare deres spørsmål og ønsker. Det kan tilbys servitører, vinforslag, oppdekning, og alt du måtte tenke deg for å få en vellykket kveld. Vanligvis ønskes det t en 3-retters meny, men buffet, tema-mat og grilling er også populære løsninger. Se gjerne over selskapsmenyene eller ta kontakt så vil du få forslag på menyer. Det tilbys også nattmat, mat til aperitiff og annet du måtte ønske.


    Det er mange valg som skal tas før et doktormiddag og vi er opptatt av å hjelpe kunden med anbefalinger, tips og ideer. Med vår erfaring kan du få anbefalinger på lokaler, oppdekking, pynting, tidsskjema, meny, drikke, kake, fotograf og mye mer. Du kan få forslag på meny og lokaler til ditt budsjett og du kan ta kontakt når du måtte ønske. Vi vet at du er opptatt med din disputas og hjelper deg så godt vi kan med valgene mot middagen.

    Se over menyene her på nettsiden og ta kontakt om du har spørsmål eller/og ønsker forslag på meny.

    Hva med en sesongbasert meny? Det tilbys alltid en 3-retters til sesongen vi nå er i. Denne kommer i god tid før sesongen er i gang. Se også selskapsmenyer.

    Klassisk tapas



  • Klassisk tapas

    Kjøkkenets vri av klassisk tapas med de beste råvarer fra Spania, Italia, Frankerike og Norge. Stor og variert meny alt levert på fat og i skåler. Varmmat i termokasse.

    Asparges vendt med urter og olivenolje, toppet med parmesanost og reddik
    Klassisk italiensk caprese. Mozzarella, basilikum, plommetomat og gul cherrytomat. Toppet med olivenolje og crema di balsamico.
    Salsichon iberico bellota naturlig modnet/tørket “salami” Svart pepper og snev av røyk fra eiketre. Tørket naturlig i over fire mnd.
    Kjøkkenets aioli
    El jamon serrano tynne skiver spansk serrano
    Breadsticks med olivenolje og dryss av maldonsalat
    Kjøkkenets kalvepate med urter servert med spirer og aprikospurre
    Brie de meaux, kongen av brie og italiensk rødkittost med navn Tallegio servert med aprikoskrem og honning glaserte nøtter. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Kjøkkenets urtesmør og kryddersmør

    Varmt:
    Gambas al ajillo, scampi stekt med hvitløk, chili og ferske urter
    Kyllingspyd marinert med lime og ingefær toppet med peanøttsaus
    Stekt spansk choritzo pølse toppet med persille
    Albóndigas - spanske kjøttboller med løk og paprika toppet med langtidskokt tomatsaus
    Patatas bravas - stekte poteter med røkt paprika, stekt hvitløk og ferske urter

    369,-

    Nr. 2 And


    Forrett blir servert med brød og smør. Se selskapsmeny for alle menyene.

  • Smørstekt kveite servert med spinat og asparges. Servert med blåskjellhollandeise. Toppet med urter og rogn.

    Rosastekt glasert andebryst fra Stange Gård servert med sessongens grønnsaker, gresskar-gulerotpuré , fondantpotet, rødvin basert salvie- og appelsin saus. Toppet med spirer og rotchips.

    Mangomousse trukket med pasjonsfrukttrekk på sjokoladelinje servert med sprø nøtter, marengs og bær.

    565,-

    Dessert


  • Blir dander og levert porsjonsglass. To desserter per pers.

    Mangomousse toppet med redusert pasjonsfruktsaft og sprø marengs

    Sjokoladekrem toppet med sprø karamell-pistasj

    49,-