Doktormiddag


  • Mattis Mat kan tilby mat, servitører, vinforslag, oppdekning, og alt du måtte tenke deg for å få en vellykket doktormiddag.

    Doktormiddag er en middag etter ferdig disputas. Vi har stått for mange doktormiddager og er opptatt av å besvare deres spørsmål og ønsker. Det kan tilbys servitører, vinforslag, oppdekning, og alt du måtte tenke deg for å få en vellykket kveld. Vanligvis ønskes det t en 3-retters meny, men buffet, tema-mat og grilling er også populære løsninger. Se gjerne over selskapsmenyene eller ta kontakt så vil du få forslag på menyer. Det tilbys også nattmat, mat til aperitiff og annet du måtte ønske.


    Det er mange valg som skal tas før et doktormiddag og vi er opptatt av å hjelpe kunden med anbefalinger, tips og ideer. Med vår erfaring kan du få anbefalinger på lokaler, oppdekking, pynting, tidsskjema, meny, drikke, kake, fotograf og mye mer. Du kan få forslag på meny og lokaler til ditt budsjett og du kan ta kontakt når du måtte ønske. Vi vet at du er opptatt med din disputas og hjelper deg så godt vi kan med valgene mot middagen.

    Se over menyene her på nettsiden og ta kontakt om du har spørsmål eller/og ønsker forslag på meny.

    Hva med en sesongbasert meny? Det tilbys alltid en 3-retters til sesongen vi nå er i. Denne kommer i god tid før sesongen er i gang. Se også selskapsmenyer.

    Buffet original


  • Minimum 10 pers.
    Den mest populære menyen. Stor, variert og kreativ meny med porsjonskåler tilpasset flere av de ulike kaldrettene, alt levert på fat og i skåler. Varmmat i termokasse. Tidligere tapasmeny nr. 2.

    Marinerte krepsehaler med mangosalsa servert i agurkskål
    Kjøkkenets røkte ørret servert med reddik, spirer og granateple. Hell over urte- og sitrusvinaigrette «à la minute»
    Søtpaparika fylt med vårløk, soltørrede tomater og fetaost. Dandert på bjørkestamme.
    Aspargeskrukkke. Mini asparges som titter opp fra jorda. Jord, (sprø rugbrød) lecakuler, (gresskar og solsikkekjerner) og røtter (kremost)
    Klassisk italiensk caprese. Bøffel mozzarella, basilikum, plommetomat og gul cherrytomat. Toppet med sprø frø og crema di balsamico
    Brie de meaux, kongen av brie servert med aprikoskrem og pistasj. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød
    Krydret hummus med friske urter og krydder
    Kjøkkenets aioli
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Kjøkkenets urtesmør og kryddersmør

    Varmt:
    Gambas al ajillo, scampi stekt med hvitløk, chili og ferske urter. Toppet med bakt paprika og vårløk.
    Kjøkkenets pulled pork med nybakt mini pitabrød, colsow, og kjøkkenets egen bbq saus.
    Ovnsbakte middelhavsgrønnsaker med salvie og oliven
    Utbenet kyllinglår fra Stange gårdsprodukter med smak av lime, ingefær og urter. Toppet med kokos- og peanøttsaus
    Knust søtpotet med chili, ingefær og hvitløk

    395,-

    Nr. 2 And


    Forrett blir servert med brød og smør. Se selskapsmeny for alle menyene.

  • Smørstekt kveite servert med spinat og asparges. Servert med blåskjellhollandeise. Toppet med urter og rogn.

    Rosastekt glasert andebryst fra Stange Gård servert med sessongens grønnsaker, gresskar-gulerotpuré , fondantpotet, rødvin basert salvie- og appelsin saus. Toppet med spirer og rotchips.

    Mangomousse trukket med pasjonsfrukttrekk på sjokoladelinje servert med sprø nøtter, marengs og bær.

    565,-

    Dessert


    Blir dander og levert i porsjonsform som på bildet

  • Mangomousse toppet med sjokoladekrem og deilig makron. Dryss av pistasj og bringebær.
    55,-