Jul


  • Riskrem med bringebærsaus.

    45,-
  • Klementin pannecotta med julekryddret skogsbærgele og marengstopper
    45,-
  • Klassisk Créme Brûlée
    Liten 35,- stor 49,-

    Desserter


  • Frisk frukt og bærsalat servert med tilbehør. Nøtter, tørked frukt, marengs, pistasjkjerner og utvalg av sjokolade.
    39,-
  • Skål med bringebærmousse toppet med sjokoladeparfait karamell-pistasj, og marengs.
    45,-
  • Skål med mango pannecotta toppet med sprø nøtter og porsjonsfruktsaus.
    45,-
  • Mørk sjokolademousse med tørkede og friske bær, karamell-pistasj servert med hvitsjokoladekrem.
    59,-

    Dessert trio


    Dessert buffet med stor variasjon og en garantert vinner om du ønsker det lille ekstra. Minst 20 pers.

  • Sjokoladeparfait med karamell-pistasj og marengs

    Frisk frukt og bærsalat servert med tilbehør. Nøtter, tørked frukt, marengs, pistasjkjerner og utvalg av sjokolade.

    Skål med mango pannecotta toppet med sprø nøtter og porsjonsfruktsaus.

    89,-