Bryllup


  Se aktuelle artikler, tips og ideer under knappen aktuelt.

 • Mattis Mat kan tilby mat, servitører, vinforslag, oppdekning, og alt du måtte tenke deg for å få et vellykket bryllup. Bryllupsdagen er en stor dag for brudepar, familie og venner. Før den store dagen er det som oftest mange spørsmål og ønsker. Vi har stått for mange bryllup og er opptatt av å besvare deres spørsmål og ønsker. Det kan tilbys servitører, vinforslag, oppdekning, og alt du måtte tenke deg for å få et vellykket bryllup. Vanligvis ønsker brudeparet en 3-retters meny, men buffet, tema-mat og grilling er også populære løsninger. Se gjerne over selskapsmenyene eller ta kontakt så vil du få forslag på menyer. Det tilbys også nattmat, mat til aperitiff og annet du måtte ønske.

  Det er mange valg som skal tas før et bryllup og vi er opptatt av å hjelpe kunden med anbefalinger, tips og ideer. Med vår erfaring kan du få anbefalinger på lokaler, oppdekking, pynting, tidsskjema, meny, drikke, kake, fotograf og mye mer. Du kan få forslag på meny og lokaler til ditt budsjett og du kan ta kontakt når du måtte ønske.

  Se over menyene her på nettsiden og ta kontakt om du har spørsmål eller/og ønsker forslag på meny.

  Husk at det er svært mange som har bryllup de samme dagene. Det er derfor lurt å ta kontakt i god tid for å holde av dato. For å holde av må du ha ca. antall, adresse, ca. tidspunkt og ønske om 3-retters eller buffet/tapas.

  Hva med en sesongbasert meny? Det tilbys alltid en 3-retters til sesongen vi nå er i. Denne kommer i god tid før sesongen er i gang. Se også selskapsmenyer.

  Nr. 2 And


  Forrett blir servert med kjøkkenets nybakte brød og urtesmør. Menyen kan evt. serveres med and til forrett og kveite til hovedrett.

 • Smørstekt kveite servert med spinat og asparges. Servert med blåskjellhollandeise. Toppet med urter og rogn.

  Rosastekt glasert andebryst fra Stange Gård servert med sessongens grønnsaker, gresskar-gulerotpuré , fondantpotet, rødvin basert salvie- og appelsin saus. Toppet med spirer og rotchips.

  Mangomousse trukket med pasjonsfrukttrekk på sjokoladelinje servert med sprø nøtter, marengs og bær.

  565,-

  Nr. 3 Hjort


  Forrett blir servert med kjøkkenets nybakte brød og urtesmør. Den mest populære selskapsmenyen.

 • Kremet jordskokk suppe med stekt kamskjell toppet med urtevinagrette med smak av trøffel. Servert med sprø serranoskinke.

  Ytrefilet av hjort servert med sesongens grønnsaker, pastinakkpuré, fondantpotet og kraftig rødvinssaus. Toppet med tyttebær og sprø rotchips.

  Bringebærmousse trukket med jordbærtrekk toppet med karamell-pistasj og sjokoladekreasjon. Servert med krydret bjørnebærsaus, marengs og bær.

  565,-

  Ekstra retter


 • Modne oster av beste kvalitet servert med aprikoskompott, glaserte nøtter og sprøtt fruktbrød. Ost kan serveres mellom hovedrett og dessert.
  95,-
 • Grønnsakskrukken servert i terracottakrukke med jord, (sprø rugbrød) røtter, (kremost), ugress (spirer og urter) og asparges. Mellomrett som anbefales mellom forrett og hovedrett.
  55,-