17-mai buffet


    Levert etter avtale før kl. 15 på 17. mai. Maten blir laget og dandert på lekre fat samme dag. Levering 450,-. evt. henting av fat 350,-. Minimum 6.

  • Asparges vendt med urter og olivenolje, toppet med parmesanost og reddik
    Klassisk italiensk caprese. Mozzarella, basilikum, plommetomat og gul cherrytomat. Toppet med olivenolje og crema di balsamico.
    Kjøkkenets aioli
    Søtpaparika fylt med vårløk, soltørde tomater og fetaost
    El jamon serrano tynne skiver spansk serrano
    Breadsticks med olivenolje og dryss av maldonsalat
    Brie de meaux, kongen av brie og italiensk rødkittost med navn Tallegio servert med aprikoskrem og honning glaserte nøtter. Skiver av husets sprø frukt og nøttebrød
    Nybakt focaccia med soltørkede tomater, frø, urter og chili
    Kjøkkenets urtesmør og kryddersmør
    Porsjonspai fylt med kylling, vårløk og spinat, toppet med deilig ost og urter. (kan varmes)

    339,-

    Dessert


    Få levert to deilige desserter, pent dandert på fat og former. Pris er for begge deserter.

  • Sjokoladefondantkake servert med bær og italiensk marengs
    Skål med bringebærmousse toppet bjørnebærsaus og marengs

    89,-

    Ekstra retter


  • Sliders med storfekjøtt og italiensk rødkittost med navn Tallegio, servert med colsow, kjøkkenets BBQ-saus og sommerens solmodne tomater. To sliders per pers. Stekes på grill eller panne av kunde.
    79,-
  • Kjøkkenets røkte ørret med avokadokrem og spirer
    45,-