Lokaler

 

Om du skal ha større selskapeligheter er det enklest å leie et selskapslokale. Anbefalende lokaler finner du under. I lokalene kan du få maten levert av Mattis Mat, hjelp med servering og annet du måtte trenge. Vin kan anbefales til valgt meny, vin kan du selv kjøpe. Ta kontakt om du ønsker tips og forslag til ditt arrangement.


IMG_9799Nordre Skøyen Hovedgård

Et selskapslokale på Bryn med fantastisk park og mye sjel. Henrik Wergeland var stadig innom Nordre Skøyen Hovedgård for god mat og drikke. Nå kan du vandre inn de samme dørene som Wergeland å kjenne duften av god mat. Stedet er egnet for bryllup, dåp, konfirmasjoner, julebord, firmafester og bursdager. Det er stort parkområde som kan passe for store sommerfester. På søndager kan du leie hele eller deler av lokale rimelig til feks. konfirmasjon og dåp. Mattis Mat har samarbeid med bestyrer Sissel og er eneste cateringselskap  som leverer til Nordre Skøyen Hovedgård. Ta kontakt med Sissel for booking eller sjekk kalenderen på deres nettside for ledige datoer.

Besøk nettside


TrosterudvillaenDr. Dedichens

Fantastisk villa på Trosterud med stor idyllisk hage. Rimelig utleiepris og et lokale som passer perfekt for 3-retters, grilling i den store hagen og buffet/tapas. Selskapslokalene i 1. etasje er på 214 kvadratmeter fordelt på kjøkken, spisestue, salonger, hall og garderobe med toalett. Det kan dekkes til ca. 48 personer i spisestuen. I 1.etg. er det tilpasset for rullestolbrukere. I kjelleren er en større garderobe og toaletter.

Besøk nettside


glassveranda_003bDisen gård

Disen gård ligger nord for Sinsenkrysset. I hovedbygningen er det i utleielokaler med plass til 55 personer. Fra vinterhagen er det direkte utgang til en stor hage. Det er god plass til å sette opp selskapstelt i hagen. I annen etasje er det et møterom som også leies ut. Her er det plass til 10 personer. Passer for 3-retters, grilling i den store hagen og buffet/tapas.

Besøk nettside

 


samfunnshuset_vest_ba-1-480x320 Samfunnshuset vest

Samfunnshuset vest på Røa leier ut sine lokaler i  2. etasje. Svært sentral beligenhet på Røa. Utleielokalene i 2. etg. består av 7 forskjellige rom. Du kan leie hele loakle om dere er mange. Lokale har kapasitet til ca. 100 personer med stort kjøkken der det er kapasitet til å lage 3-retters meny. Lokale kan også brukes til mindre arrangementer.

Besøk nettside

 


fredriksborgFredriksborg

Majestetiske Fredriksborg er fra 1800 tallet og ligger idyllisk til på Bygdøy. Med stor takhøyde og elegante detaljer skaper lokalene en flott ramme rundt arrangementet. Eiendommen forvaltes av Bygdøy Menighet og brukes blant annet som prestebolig og menighetshus. Det er 1. etg av boligen som leies ut. Første etasje består av 2 salonger, spisestue og kjøkken tilrettelagt for 50 personer.

Besøk nettside


656df9588b304c7ebebcdc35d3b41f96Ris storstue

Ris menighet kan tilby flere lokaler til utleie til blant annet bryllupsselskap, dåpsselskap, fødselsdagsselskap, konfirmasjonsselskap eller minnesamvær. Ris kirke og Holmenkollen kapell leies også ut til konserter og innspillinger. I Ris menighetshus kan det i storsalen være opp til 150 personer, og i peisestuen kan det være opp til 60 personer. Kjellerstuen i Holmenkollen kapell egner seg til opp til 100 personer.

Besøk nettside